Ubuntu - Karamba

Všetko ohľadom Linuxu...
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

Ubuntu - Karamba

Príspevok od používateľa OFFENSE »

Zdravím, dal som si Ubuntu, len tak na disk D nainštaloval ako aplikáciu na vyskúšanie... Šprtám sa v tom a našiel som premňa neičo zaujímavé :D Karamba a iné kktinky pre Linux, len ani bohovi neviem jako to nainštalovať...

Kód: Vybrať všetko

http://www.kde-look.org/index.php?xcontentmode=3
Nemáte niekto nejaký video návod? Ak sa to vôbec dá... Ďakujem!
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

To už nefunguje, na gnome si nainštaluj screenles to pôjde určite. Vyzerá to takto: http://www.screenlets.org/index.php/Screenshots Inštaluj si to cez synaptic alebo apt-get nemusíš nič sťahovať z webu.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

SuperKaramba bola integrovaná do KDE3.5 a v KDE4 by mala Plasma podporovať aj SuperKaramba widgety (takže by to fungovať malo).
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

Aha dik. Ale keď zapnem ten Synaptic, dole mám zakliknuté "oblasti" o to vyššie Všetky balíky a keď dám hľadať slovo "screenles" tak nič nenájde... :?

// ak by to malo fungovať, ako to naištalujem? A spojazním? Viem, že to nie je ako windows, že kliknem a ide samo, ale odcenil by som, keby niekto spravil nejaký návod...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nemám KDE4 (a ani Ubuntu), takže ako presne to máš urobiť netuším.
Pozeral si, či tam je aj nejaký SuperKaramba balík (napr. v Mandrive tie balíky sú)?
Podľa návodu potom stačí ten widget aspoň raz aktivovať cez nastavenie Superkaramby a potom by sa už mal zobrazovať medzi ostatnými Plasma widgetmi.

Inak v KDE3.5 stačí potom SuperKarambu spustiť a objaví sa okno na pridávanie widgetov (buď priamo z kde-look.org, alebo lokálnych balíčkov). Predpokladám, že úplne rovnako to funguje aj v KDE4 (keď je nainštalovaný správny balík).
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

Tak to neviem ale som to už asi vyriešil... Myslel som že sa mi zmení celý desing ale to len tie widgety... Nainštaloval som toto screentles a tam sa už dajú také vecičky sťahovať... Ale dik za radu :) Dopracoval som sa tam.. :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Na Superkarambe pre mňa zaujímavé bol jedine Liquidweather ale ten nikdy na kde4 nefungoval ale niektoré iné veci na Superkarambu áno. Na kde teraz už radšej plazmoidy a na gnome screenelts.
Napísať odpoveď