Prosim Vas o radu
Takze mam takyto problem pri zapnuti pc mi nezopne obrazovku vsetko "huci" ako ma ale obrazovka nereaguje , skusal som rozne typy obrazoviek
-videl som to na Vadnu GRAFIKU .... ale po napojeni druhej grafiky robi presne to iste skusal som vsetky sloty na Pci-e tak isto aj display-e
-tu grafiku ktora som myslel ze je Vadna skusil som do druheho pc ... bohuzial tam potrebujem 8 + 6 pin tak som ju nemohol zapojit, zapojil som 6+6 pin ale grafika "hucala" ale monitor nespustilo .
Neviem co mam robit moze to byt maticnou , grafikou ? / aj napriek tomu ze som tam dal funkcnu a tieez to nefungovalo /
- co si myslite ze by trebalo urobit vyskusat vyreklamovat ?? dakujem
nefunkcny PC
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
-
satelitik11
Medium Professional
nerobil som nic ... teraz som skusal furmark no uz na zaciatku mi restartne PC je to grafikou ??? ci moze to byt dacim inym bo netusim ani co mam reklamovat , kedze s takymto problemom som sa este nestretol v takej miere ze raz ide dobre raz ne NECHAPEM .
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 17:33 )
restartovalo pri futurmark spustil som znovu ten program a uz bezi 5 min. a nic sice grafiku pecie na 100 stupnou ale ani nestupa ani neklesa je to okey ... a nerestartne sa ide OK ..... sice ako keby mi lietadlo pristavalo ale teraz je stabilna tak cim do kelu to moze byt ?
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 17:33 )
restartovalo pri futurmark spustil som znovu ten program a uz bezi 5 min. a nic sice grafiku pecie na 100 stupnou ale ani nestupa ani neklesa je to okey ... a nerestartne sa ide OK ..... sice ako keby mi lietadlo pristavalo ale teraz je stabilna tak cim do kelu to moze byt ?