ahojte neviete preco mi pri instalaciu windowsu 7 vypisuje pocas kopirovania pri 12 percentach vypise tuto hlasku?..error.uz som s toho zufali..prosim help...instalujem to 3 krat, na prvy som to slo v pohode ale musel som ten disk rozdelit pretoze som ho vtedy rozdelil len na 49 GB...pomoc
možno nieje chyba na DVD ale na disku skús ho sformátovať ale daj normálny formát nie quick (teda ak nemáš na disku nejaké údaje o ktoré nechceš prísť)
presne tento problem mal kamarat DVD kde mal windows nainstaloval v pohode 2x potom mu vyhadzovalo chybu tak sme to spravili tak ze sme znova tu istu verziu windowsu napalili na nove dvd a uz to islo v pohode nieco sa porste asi pokaslallo na instalacnom dvd . skus to znova napalit a malo by to ist aspon nam to takto islo.
ano ano presne windows 7 terz asi 2 dni do zadu presne tento problem a sme to znova napalili a uz vsetko slapalo super ked vravis ze ti to islo stoho nainstalovat a teraz nede tak to skus napalit znova a napaluj to pomalou rychlostou takou 4x to pomoze takties .
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 20:56 )
pre zmenu dalsia chyba a nasledovna bola zase modra smrt ,,,
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 21:00 )
ako som stiahol inu verziu w7 tak mi po bootovani vypisuje BOOTMGR is missing Press CTR ALT DELETE...no dam reset a nic..
NO TAK TOTO JE UZ NA MNA TROSKA MOC SNAZIM A TI POMOCT ALE ASI SOM UZ AJ JA V KONCOCH DUFAM ZE TU NIEKTO INY NIECO NAPISE A PORADI TI TYM ... JA ESTE POPREMYSLAM CYM BY TO MOHLO BYT A KED AN NIECO DOJDEM TAM TI NAPISEM...
TO NEZNAMENA ZE JE VADNA RAQMKA ALE ZE NEMOZE CITAT S PAMETE TAKZE NASTALA NIEKDE CHYBA PRI ZAPISOVANI DO PAMETE RAM A NASLEDNE K JEJ NACITANI A TAM NASTALA CHYBA TO NEZNAMENA ZE JE VADNA RAMKA TERAZ .
tak zase typicke deti omg na ine sa nezmozes dakto daco napise ine co je podla teba blbost a us to je decko trapne... sak ale rozmyslaj vseto mu islo predtym na pc a teraz chcel nainstalovat windows 7 a uz mu to blblo tak od vyroby to urcite nebude ...