Vaša Top Speed
-
Stenky
Professional
s plne nalozenou 1.2HTP som siel 160kmh (4 osoby cca 350kg vahy + daky ten kufor) ked sa tvarila ze uz nezrychluje prestal som tlacit koli spotrebe aby ma tata nezabil
predsalen to nieje dialnicny korab
a na mojej Celice 2.0 som skusal zatial 180Kmh na obchvate v Ba vecer ked bola prazdna. bolo uz trocha zima tak som to tiez nechel moc tlacit na limit (tych 220 ma papierovych ale 16" gumy maju limit 210 takze viac ako 200 asi z bezp. dovodov nikdy nepojdem) raz ked nebudem mat co s peniazmi a kupim dake rychle 15"ky tak mozno dakde vyskusam dovtedy mi bude tych "asi" 200 stacit
viac ako max rychlost ma bavia akceleracie a zakruty
jo a kopce serpentinky to je moje.... este ze mam frajerku na Dlhych Dieloch 
a na mojej Celice 2.0 som skusal zatial 180Kmh na obchvate v Ba vecer ked bola prazdna. bolo uz trocha zima tak som to tiez nechel moc tlacit na limit (tych 220 ma papierovych ale 16" gumy maju limit 210 takze viac ako 200 asi z bezp. dovodov nikdy nepojdem) raz ked nebudem mat co s peniazmi a kupim dake rychle 15"ky tak mozno dakde vyskusam dovtedy mi bude tych "asi" 200 stacit
viac ako max rychlost ma bavia akceleracie a zakruty
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Tress
Medium Expert
HTP- Hybaj ty pi*a!Antonio_Salieri napísal:HTP- Hovno To Potiahne alebo Hned To Prodejna takej fabke ist nad 160 iba so sluchadlami na ušiach.... k téme: ako šofér 190 km/h Octavia 1.6i, ako spolujazdec 230 km/h BMW X6
btw- max speed nieco pod 200, presne to neviem (zatial som nebol na dialnici alebo na nejakej dlhej rovnej ploche.
-
r3mus
Medium Star
najrychlejsie asi s fotrom na dialnici to bolo 160 km/h aj nejake drobne
ta stara felda sa cela triasla bol som posraty az za usami no a sam, to bolo len nedavno ked mi tu istu feldu pozical a prvy krat som soferoval sam, tak som dal 100km/h smrt v ociach, na obchvate mesta s takou hmlou ze viditelnost asi 20m. a vtedy som zbadal opilca na strede cesty a to som este jednym okom mrkal na kamaratku. tak som uz dalej radsej neskusal xD
ta stara felda sa cela triasla bol som posraty az za usami no a sam, to bolo len nedavno ked mi tu istu feldu pozical a prvy krat som soferoval sam, tak som dal 100km/h smrt v ociach, na obchvate mesta s takou hmlou ze viditelnost asi 20m. a vtedy som zbadal opilca na strede cesty a to som este jednym okom mrkal na kamaratku. tak som uz dalej radsej neskusal xD
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný