Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

ale nie tie sluchadla su kvalitne ale s nimi nepocujem na druhu stranu hry ale len tak ked je dakto za stenou a tak ale zase aztak nevytiahnu. a s tym kurzom taky kurz je ja tam chodim a som sa naucil strielat mame aj sampiona a kto ho porazi tak je frajer no a ja som tam zacal chodit naucil som sa hrat lepsie a tak. a zobrazenie mam d3d a wh nejde nwm preco ale nejdu mi vsetky cheaty xcel som skusti ale nejslo to idu len tie smejdy: 370hook, badboy, cdhack ale 370hoooka badboy mi spamuje takze nemozem a cdhack je onicom

[
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 14:04 )
PsychoS napísal:dobry sposob ako si vylepsit karmu :). no tak vidis tomas. no a to si pis ze ked si prvy tak sa vsetci budu na teba pozerat. a podozrievat ta. to uz tak je vzdy.
no ja viem a prave je som cheaty nemal a mam bana. a to len preto ze som bol posledny a som zrazu prvy to len diky kurzu taky existuje ale fakt. inac tam su aj taky profiesionaly lepsi. aj stary aj mladi ludia aj 40rocny aj 10rocny
to je taky maly kurzik co tam hrajem parkrat za tyzden a potom idem na hojka skusat ci to zabera a dari sa ten kurz je super sice ty ludia su trochu starsi
- inac ja vam robim reklamu pre server vsade hovorim ze podte hrat lebo aj ja hrajem a tak a vi ma zabanujete ved ja som uz taky ,,stary hrac,, co dlho hraje a cheaty by som nemal. aj kamarat sa navas stazoval preto lebo dostal bana za cheating a to len preto ze mu pisalo ,,stahujte cheaty od miki w6.ru,, ale on hovoril ze nema cheaty a tiez bol prvy v score a dostal bana. tiez klamstvo
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

chlapci, ako nehájim nikoho, chlapíka vôbec nepoznám, ale mne sa stala jedna vec, shopol som si slúchadlá, boli ppči, ako sústredoval som sa dosť na zvuk, a počul som zrejme "viac" ako ostatní. Hrával som štýlom, že som sa hocikedy vystrčil poza steny a zadelil, štýlom, že som pred tým mieril do steny (aby mi nebolo vidno gun, plus bol to aj zvyk) aj na turnajoch, nie online, normálne, mi hovorili, že hrám ako keby som mal WH, samozrejme na PUGoch som sa o tom napočúval, ale tak poznali ma podľa nicku a vedeli ako hrávam) kedže za tých čias bol STEAM na úrovni, NS by som neriešil, tam je pre nich každý kto hrá lepšie ako admin cheater :D
Mad Dad
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mad Dad »

Na vetu .."každý kto hrá lepšie ako admin je cheater"... by som vedel rozprávať celé hodiny....bol si na hojku? spýtaj sa koho chceš, nieraz som na spodku tabulky, možno nadávam a rozčulujem sa ako idiot, alebo sa pri tom ešte zabávam s ostatnými, nikdy takéto čo si napísal nerobím... jedine, keď dojde neznámy nick, hrá nejako ultra super a počas času keď som mrtvý vidím že niečo nesedí na jeho hre, len vtedy točím...čiže si takéto nechaj pre seba :wink: Možno sú takí admini, nevravím že nie, ale na hojku, určite nie...

//tomass4 či jaký to máš cs nick, neviem, tvoja hra sa zdala aj mne velmi divná, aj som točil,nič som nezistil...starý hráč....to hej...zdá sa mi že dávnejšie si hrával...nemal si náhodou aj nejakú prestávku medzi tým? lebo teraz ťa len evidujem v poslednom čase na serveri...
maj.kl
Star
Star

hojko frčí na NS? som si myslel, že na steame...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

tomaxx_199

Prosím ťa, prestaň o tom kurze písať už, lebo zakaždé keď si to prečítám som maximálne v koncoch z toho a rehocem sa asi pol hodinu :D :D :D
maj.kl
Star
Star

ja som bol tiež na kurze hrania :D:D ked sme dostali prvý náter na turnaji, tak sme pochopili ako to hrať :D

inak ked som hovoril kamarátovi o tom kurze hrania, tak sme sa smiali asi 1Omin ešte :D a to je celkom nudný deň :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tomaxx_199: netrep, badboy bol jeden rok naj cheat kym neprisiel FHX a platene <> ..miesto kurzu zacni chodit k lekarovi, ak nepomoze obes sa :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

tomaxx už to nerieš admini sa už vyjadrili.

Btw túto dvojstránku som si vyscreenoval :D
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Hellboy248 napísal:tomaxx_199: netrep, badboy bol jeden rok naj cheat kym neprisiel FHX a platene <> ..miesto kurzu zacni chodit k lekarovi, ak nepomoze obes sa :)
aj teraz je len spamuje a skumam ako to vypnut ale cheaty nemam ja som velmi vzorny hrac ktori sa naucil hrat poctivo a to nie cheatmi ale kurzom. a na hojku hrajem dlhsie niesom taky ze len jeden den sice som vzdy lama ale to newadi. ty sa rozumies do cheatóv ´vsak?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tomaxx_199: netrep, ukaz mi ten kurz kde vas big skill legenda "SpawN" uci hrat ...este zadri ze si chodil na kurz sexu a umrem ...btw jop, vyznam, vytvaral som na ne secure :)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Mad Dad napísal:Na vetu .."každý kto hrá lepšie ako admin je cheater"... by som vedel rozprávať celé hodiny....bol si na hojku? spýtaj sa koho chceš, nieraz som na spodku tabulky, možno nadávam a rozčulujem sa ako idiot, alebo sa pri tom ešte zabávam s ostatnými, nikdy takéto čo si napísal nerobím... jedine, keď dojde neznámy nick, hrá nejako ultra super a počas času keď som mrtvý vidím že niečo nesedí na jeho hre, len vtedy točím...čiže si takéto nechaj pre seba :wink: Možno sú takí admini, nevravím že nie, ale na hojku, určite nie...

//tomass4 či jaký to máš cs nick, neviem, tvoja hra sa zdala aj mne velmi divná, aj som točil,nič som nezistil...starý hráč....to hej...zdá sa mi že dávnejšie si hrával...nemal si náhodou aj nejakú prestávku medzi tým? lebo teraz ťa len evidujem v poslednom čase na serveri...
no ano niekedy mam prestavku v cs a potom idem dalej v poslednom case ma to bavi aj som si planoval ze budem tam dlhsie hrat a si vylepsim pri pc a vi mi date bana a teraz sa nudim nwm kde mam bavit hojko bol oblubeny a skoro ma kazdy poznal bo som bol frajer ved ma odbanujte aspon na 2dni. skusobna doba. na vine je kurz ze ma preto zabanovali a kolko trva trvaly ban? ako dlho to tam mate? skoda ze nemam dynamicku ip
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

zabavam sa pri tvojich komentoch. Stale nechapem coho tu chces dosiahnut, ked sme sa uz vyjadrili. Ak mi do toho nic nieje, kludne tu spamuj, pobavim sa.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

tomaxx_199:

Nebudem to riešiť ani sa na tvoje komentáre prizerať, keď si myslíš, že na nonsteam public-u máš skóre 10:1 a počuješ všetko, že si pán tak to si na omyle. Podľa mojich typov máš 13rokov, Orange Net a si 3-4kár na Základke. Už mám dosť skúseností s tymito, kúp si Steam.

Bohužial stojí 300Sk, začni hrávať na Steam servery, zožeň si ludí na mix, a hrávaj Mixy, keď tam budeš dobrý potom môžme kecať o Kurzoch Cs a o Zvuku a skúsenostiach.

Admin sa tu jasne vyjadril, nerieš to už prosím ťa.

btw. dosť trapné, že ti dá týpek -karmu a nepodpiše sa, to bude určite další pán.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

dobre ja uz to tak necham. tiez som rozmyslal o steame ale neviem ake to ma vyhody
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

tomaxx_199 napísal:dobre ja uz to tak necham. tiez som rozmyslal o steame ale neviem ake to ma vyhody
ma to len jednu nevyhodu. Nebudes sa mat komu postazovat ked dostanes ban :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

OT: Neviete kde robia kurzy viazania šnúrok? :D
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

uplink napísal:OT: Neviete kde robia kurzy viazania šnúrok? :D
Myslis to specialne? bez ruk? :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

uplink napísal:OT: Neviete kde robia kurzy viazania šnúrok? :D
(OT) Master Yoda will teach you ! :lol:
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

PsychoS napísal:ma to len jednu nevyhodu. Nebudes sa mat komu postazovat ked dostanes ban :)
nechapem. inac kurzy su na vsetko za malo penazi
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Kurzy na csku nooo :D to aby som zalozil skolu :) kto sa prida? :D budeme mat hodiny na ucenie ako hrat csko...a budem za to vyberat fazulky
Napísať odpoveď