Co vravite na vyrobky made in china?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
r3mus
Medium Star
hej tieto skutocne cinske veci nemaju dlhu trvacnost, ale daju sa lahko odlisit. su to take lacne napodobeniny ci uz elektroniky alebo oblecenia. vacsinou so zmenou pismenka v nazve
inak to ze teraz sa drviva vacsina vyrobkov vyraba v cine este neznamena ze su nekvalitne. ako tu uz bolo velakrat spomenute vela svetovych znaciek ci uz v elektronike alebo v obleceni ma svoje tovarne v cine pretoze ich to vyjde omnoho lacnejsie tam vyrabat. dolezity v tomto pripade je patent. ten udava ake materialy sa maju pouzit aky postup sa ma dodrzat. coca-cola by napriklad chutila rovnako vyrobena v rusku aj v anglicku lebo maju svoje normy na vyrobu. to je akoby sa niekto nasral na slovensko ked sa mu pokazi kia, lebo ju vyrobili u nas...
preto si myslim ze nie je dolezite pozerat kde to bolo made in, ale znacku ktora to vyraba
preto si myslim ze nie je dolezite pozerat kde to bolo made in, ale znacku ktora to vyraba
Re: Co vravite na vyrobky made in china?
No takze kazdy z nas ma doma Chinu ako vidim 
-
blitzkrieg
Professional
dobrá kúpa... určite si bol sklamaný, že to nevyrobili nemeckí árijci..blitzkrieg napísal:myslím si že všetko je už z číny dokonca ma zarazilo keď som si kúpil Thor Steinar mikinu ktorá je Made in China ak chcete tak Vám prihodím aj fotku![]()
a záleží aj na kvalite, kvalite materiálu
-
Andi_Cibula
Addict
Pride, a co my s tym narobimeRacius napísal:nepríde vám ani trochu ľúto, keď zamestnanci sklárni v Česku a Slovensku prichádzajú o prácu, sklárne sa zatvárajú a nemôžte si tekutiny vychutnávať z tuzemského skla, ale z liateho čínskeho ?
Mňa osobne to veľmi mrzí
-
Andi_Cibula
Addict
Celkovo ta Cina ma uz absolutne sere, trepu sa vsade kde sa len da. Mamke na narodeniny som objednaval z Ebayiu set , kt. pozostaval z nahrdelnika a nausnic , kamienky obsiahnute v nich mali byt swarovski a malo to byt strieborne. Ten predajce bol z HONGKONGU a poslal bizuteriu , hlavne ze tvrdil ze je to zo striebra a spominal aj punc 925 , kt. som na retiazke ani na nausniciach nenasiel, nehovoriac o kamienkoch ktore vyzerali akoby 5r chlapec chytil do ruky spajkovacku a cin a robil by gulicky a tei malo vyzerat ako krystale ! Dnes som mal tiez objednat nejake okuliare na airsoft a mal som na vyber Cina alebo Australia. Radsej som tu Australiu vybral, nez by som mal trpiet tie ich takzvane okuliare napustene toxickymi materialmi a vyrabanych z odpadov ! Cina uz sa mi absolutne hnusi co sa tyka ich extra kvalitnych vyrobkov , tlacia sa uz pomaly vsade. Urciet teraz sedim v kresle MADE IN CHINA , miestotoho aby som sedel v kresle , kt. by mohli byt vyrobene an Slovensku. Samozrejme este musim dodat tei ich "kvalitne" tenisky LIN SHI , W.P.L a podobne somariny , kt. akoze maju obsahovat klenbu na nohu. Je tam primitivny tvrdy papier zvany klenba !
-
erytrocyt
VIP
Ak myslíš sklenené striekačky, tie boli ťažké, drahé, po použití si vyžadovali dlhú sterilizáciu, následne zložitú manipuláciu pri uskladnení atď.Racius napísal:Si jeden z mála, ktorým to jedno nenitým chcem povedať, že sa stretávam s ľahostajnými názormi, som totiž milovník skla, totálne ma fascinuje.
Ďalším príkladom je továreň Chirana. Vyrábali sa tú špičkové medicínske pomôcky, napr. injekčné striekačky. Teraz sa dovážajú plastové čínske.
-
pryja
Darca
To si si naozaj vybral najlepsi priklad. Neboj sa, by si dostal parkrat takou originalnou slovenskou 300 razy umytou a otupenou ihlou injekciu do zadku. Oco lezal kedysi v nemocnici a ked mu teta doniesla z Rakuska jednorazove inly a striekacky, tak skoro zosalel od radosti. A spolupacienti mu len ticho zavideli.Racius napísal:Ďalším príkladom je továreň Chirana. Vyrábali sa tú špičkové medicínske pomôcky, napr. injekčné striekačky. Teraz sa dovážajú plastové čínske.
-
PAIN
Light Professional
Odporucam pozriet si dokument China blue http://dolezite.sk/China_Blue_213.html ... je to dokument o ludoch co vyrabaju vsetky vie tricka, rifle a ostatne veci co my nosime a pouzivame, je todost zaujimave....a smutne
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Bože jak ja nenávidím Čínu. A to ma byť svetová veľmoc pche
. Všetky tie ich výrobky stojá za veľké hovno. Všetko robia aby to vydržalo počas doby záruky a zas do kolečka. 
Ale zas všetko ma pre a proti. Určite by som nebol ochcotný kupovať niečo drahšie ako je teraz
.
Btw: babka raz keď bola v obchode tak povedala, že tam mali zajacov po 50-60Sk/ kg z Číny. Sa teším kedy budeme kupovať chleba "made in China"
.
Ale zas všetko ma pre a proti. Určite by som nebol ochcotný kupovať niečo drahšie ako je teraz
Btw: babka raz keď bola v obchode tak povedala, že tam mali zajacov po 50-60Sk/ kg z Číny. Sa teším kedy budeme kupovať chleba "made in China"
Ver mi všetky nie...... Pár vecí vedia robiť kvalitne......cuteSTYLE69 napísal:Všetky tie ich výrobky stojá za veľké hovno. Všetko robia aby to vydržalo počas doby záruky a zas do kolečka.