X-box 360
-Chcem sa ešte spýtať čo môžem okrem hrania napalených hier získať falshom a či to ide prerobiť naspäť v prípade hrania LIVE [keby som nechcel dostať ban] a či sa dá flashnut konzola tak ak by sa pokatila aby mi ju vyreklamovali
-A neviem čo je to Jasper-tuším že je to verzia pre pripojenie do siete-220V a niečo s hlučnosťou-no neviem-viem akurat že je najlepšie mať takúto verziu a či to je aj tato XBOX360 ELITE 120GB
-A neviem čo je to Jasper-tuším že je to verzia pre pripojenie do siete-220V a niečo s hlučnosťou-no neviem-viem akurat že je najlepšie mať takúto verziu a či to je aj tato XBOX360 ELITE 120GB
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
x-box 360 vie nejako streamovať aj cez wi-fi aj cez kábel film priamo z PC, ale nie som si istý formátmi. Brácho tak raz niečo púštal doma, ale sekalo to jak prasa, lebo wi-fi.Mick_14 napísal:Dá sa nejako prehrať film, keď nemám LIVE-ko a nemôžem tam nič aktualizovať...mám elitu Jasper
Takže:
1. Flash sa dá vrátiť len pri niektorých mechanikách. Napr. na Lite-On mechaniku už pôvodný firmware nevrátite!
2. Flashutá mechanika číta 12x rýchlosťou, pričom neflashnutá 8x.. Rozdiel v hlučnosti je podľa mňa teda malý. Hry je však dobré inštalovať na HDD, čím sa znižuje hlučnosť konzoly takmer na minimum, neopotrebúva sa mechanika a médium, skracujú sa časy loadingov..
3. Pokiaľ si dáte flashúť konzolu a neporušíte ochrannú nálepku, Microsoft Vám reklamáciu pravdepodobne uzná, keďže firmware mechaniky nekontrolujú. Reklamáciu Vám určite neuzná, ak už má konzola BAN!
4. Po novembrovej vlne BANov sa už s flashutou konzolu na LIVE ani nesnažte pripájať, lebo je veľká šanca, že banán dostanete.. Neviem ako je spoľahlivý iXtreme 1.61, ale už na verziu 1.6 sa rozdávali BANy ako jazz.. Nezáleží už len, či hráte hru až po jej oficiálnom dátume vydania alebo či je 100% stealth.. MS už zrejme vie zistiť, či máte alebo nemáte upravený firmware mechaniky.
5. Pri BANe za flash Vám nebloknú Váš gamertag, ale prístup na LIVE + možnosť inštalácie na HDD (takže na danej konzole bude nepoužiteľný)!
6. Xko má už tretiu revíziu, z ktorých Jasper je posledná. Táto verzia sa vyrába 65nm technológiou, má nižšiu spotrebu, hlučnosť a kazivosť.
Osobne som mal predtým Falcon (druhá revízia) a už tam som nepostrehol žiadne prehrievanie..
7. S Xbox-om sa môžete pripojiť do domácej siete cez Windows Media Centre a sledovať (počúvať) tak na ňom filmy, fotky, hudbu, prípadne iný mediálny obsah uložený na počítačoch v sieti. Samozrejme, že Xko si nedokáže poradiť so všetkými mediálnymi súbormi, s tým treba počítať.. Osobne však túto možnosť nevyužívam, lebo je to dosť pomalé a radšej si daný film hodím na usb. Cez wi-fi (ako spomínal uplink) je toto prepojenie prakticky nepoužiteľné..
1. Flash sa dá vrátiť len pri niektorých mechanikách. Napr. na Lite-On mechaniku už pôvodný firmware nevrátite!
2. Flashutá mechanika číta 12x rýchlosťou, pričom neflashnutá 8x.. Rozdiel v hlučnosti je podľa mňa teda malý. Hry je však dobré inštalovať na HDD, čím sa znižuje hlučnosť konzoly takmer na minimum, neopotrebúva sa mechanika a médium, skracujú sa časy loadingov..
3. Pokiaľ si dáte flashúť konzolu a neporušíte ochrannú nálepku, Microsoft Vám reklamáciu pravdepodobne uzná, keďže firmware mechaniky nekontrolujú. Reklamáciu Vám určite neuzná, ak už má konzola BAN!
4. Po novembrovej vlne BANov sa už s flashutou konzolu na LIVE ani nesnažte pripájať, lebo je veľká šanca, že banán dostanete.. Neviem ako je spoľahlivý iXtreme 1.61, ale už na verziu 1.6 sa rozdávali BANy ako jazz.. Nezáleží už len, či hráte hru až po jej oficiálnom dátume vydania alebo či je 100% stealth.. MS už zrejme vie zistiť, či máte alebo nemáte upravený firmware mechaniky.
5. Pri BANe za flash Vám nebloknú Váš gamertag, ale prístup na LIVE + možnosť inštalácie na HDD (takže na danej konzole bude nepoužiteľný)!
6. Xko má už tretiu revíziu, z ktorých Jasper je posledná. Táto verzia sa vyrába 65nm technológiou, má nižšiu spotrebu, hlučnosť a kazivosť.
Osobne som mal predtým Falcon (druhá revízia) a už tam som nepostrehol žiadne prehrievanie..
7. S Xbox-om sa môžete pripojiť do domácej siete cez Windows Media Centre a sledovať (počúvať) tak na ňom filmy, fotky, hudbu, prípadne iný mediálny obsah uložený na počítačoch v sieti. Samozrejme, že Xko si nedokáže poradiť so všetkými mediálnymi súbormi, s tým treba počítať.. Osobne však túto možnosť nevyužívam, lebo je to dosť pomalé a radšej si daný film hodím na usb. Cez wi-fi (ako spomínal uplink) je toto prepojenie prakticky nepoužiteľné..
-
aviceN
Guru
ano hraje sa to najcastejsie na telke ale tusim ze sa to da nejak zapojit aj na monitor (neviem na 100%)...ano, ked si xbox "nachipujes" tak si mozes stiahnut hry z netu a hrat ich...Bilingo napísal:Xbox som nikdy nehral takze to sa hraje na telke ci ako ? a viem ze sa to tu spominalo ale moc som to nepochopil ako sa daju hrat warez hry a ci je ryziko neake z warez verzie dik
-
aviceN
Guru
uf tak teraz neviem, ale myslim si ze ked chces hrat MP potrebujes original hruBilingo napísal:a ako sa da "nachipovat" a ked chcem hrat MP len dam mp a nic netreba mat k tomu este ?
a ohladom cipovania ti neporadim...musis si najst dotycneho, ktory ti to spravi
Len doplnim, ze sa to da hrat na LCD monitoroch, ktore maju HDMI vstup. Podobne aj na TV, na hranie treba spojit xbox s telkou cez HDMI kabel.aviceN napísal:ano hraje sa to najcastejsie na telke ale tusim ze sa to da nejak zapojit aj na monitor (neviem na 100%)...ano, ked si xbox "nachipujes" tak si mozes stiahnut hry z netu a hrat ich...
Tuším že si musíš vymeniť mechaniku - original nečita napálené hry a spominali niečo s firmwarom či akoBilingo napísal:a ako sa da "nachipovat" a ked chcem hrat MP len dam mp a nic netreba mat k tomu este ?
A keď chceš hrať MP musíš si zakúpiť LIVE
Ja mám otázku nevie či sa mi to zdá ale napr. GTA IV ma lepšiu grafiku na xbox ako na ps3 pritom hardware-ovo je na tom ps3 lepšie proste ma grafika ps3 ničím neupútala ale xbox ma lepsie detaily no neviem napíšte či to iba tak ja vidím alebo ako
Vopred Ďakujem
-
DAMON88
Professional
no neviem ale proste ked mas flash tak sa meni mechanika cela za inu takze mozno ta flashnuta mechanika tak huci ...To znie naozaj zvláštne. Nie je to preto, že keď máš flashnutý x-box 360, tak to vie nejako skopírovať obsah HD-DVD na HDD x-boxu? Lebo to sa dá aj bez toho, zvoliť install, a potom menej hučí...
Urcite to je zabava. Skor by som na mojom mieste riesil, ze ci to vyuzijem. Ked sa nad tym realne clovek zamysli tak uz pred PC travi dost casu a kupovat este nejaku hernu konzolu, aby som uz vobec nevysiel z domu. Ale prilezitostne si to urcite viem predstavit zahrat. Len ide o to ci chcem investovat 200 euro na konzolu + hry + este xbox live. Ak uz nieco, tak poriadne.HekerPivo napísal:ano xbox sa pripaja na telku alebo na monitor cez HDMI kabel. podla mna je xbox celkom dobra vec ked sa nudis po nociachhral som to niekolkokrat u kamosa fakt supa. jednoznacne odporucam
Ako tak sledujem, tak o Xboxe tu dotyční veľa nevedia..
Xbox sa dá buď flashnúť alebo chipnúť. Druhá možnosť sa ale skoro ani nerobí.. Keď sa flashuje, mechanika sa nemení! Konzola sa otvorí, rozoberie sa mechanika (napr. LiteOn) a vytiahne sa z nej kľuč. Potom sa už len nahrá upravený firmware (iXtreme). Tento proces však nie je pre každého, takže sa skôr odporúča nechať si ju flashúť u niekoho, kto to už ovláda.. Každá mechanika je "viazaná" na danú konzolu, takže pokiaľ sa len tak prehodí, nebude fungovať. MP sa dá hrať aj s napálenými hrami, ale potom už len treba čakať na hlášku "Console was banned...". Ak chcete bezpečne hrať napálené hry cez MP, tak jedine spojením dvoch (viacerých) Xbox-ov sieťovým káblom.. Konzola sa dá pripojiť aj na obyčajný monitor s 15-pinovým VGA D-Sub vstupom, stačí na to len správny kábel, ktorý sa dá kúpiť aj ako originál príslušenstvo..
Xbox sa dá buď flashnúť alebo chipnúť. Druhá možnosť sa ale skoro ani nerobí.. Keď sa flashuje, mechanika sa nemení! Konzola sa otvorí, rozoberie sa mechanika (napr. LiteOn) a vytiahne sa z nej kľuč. Potom sa už len nahrá upravený firmware (iXtreme). Tento proces však nie je pre každého, takže sa skôr odporúča nechať si ju flashúť u niekoho, kto to už ovláda.. Každá mechanika je "viazaná" na danú konzolu, takže pokiaľ sa len tak prehodí, nebude fungovať. MP sa dá hrať aj s napálenými hrami, ale potom už len treba čakať na hlášku "Console was banned...". Ak chcete bezpečne hrať napálené hry cez MP, tak jedine spojením dvoch (viacerých) Xbox-ov sieťovým káblom.. Konzola sa dá pripojiť aj na obyčajný monitor s 15-pinovým VGA D-Sub vstupom, stačí na to len správny kábel, ktorý sa dá kúpiť aj ako originál príslušenstvo..
-
uplink
VIP
- Ja mám otázku nevie či sa mi to zdá ale napr. GTA IV ma lepšiu grafiku na xbox ako na ps3 pritom hardware-ovo je na tom ps3 lepšie proste ma grafika ps3 ničím neupútala ale xbox ma lepsie detaily no neviem napíšte či to iba tak ja vidím alebo ako
- Máš pravdu. X-box 360 má krajšie GTA 4 ako PS3. Ak chceš vidieť potenciál PS3, tak si zahraj Uncharted 2, to je jediná hra, ktorá na PS3 zatiaľ využíva všetký jadrá cell cpu na 100%. Celkovo GTA 4 vyzerá veľmi zle na konzolkách a na PC obstojne.
- Máš pravdu. X-box 360 má krajšie GTA 4 ako PS3. Ak chceš vidieť potenciál PS3, tak si zahraj Uncharted 2, to je jediná hra, ktorá na PS3 zatiaľ využíva všetký jadrá cell cpu na 100%. Celkovo GTA 4 vyzerá veľmi zle na konzolkách a na PC obstojne.
Väčšina hier vyzerá lepšie na Xboxe ako na PS3.. Xbox ma lepší AA.. Architekúra PS3 je hrozná a programovať na ňu hry je o dosť zložitejšie ako na Xbox.. Preto nie je zatiaľ veľa hier, ktoré by naplno využívali jej potenciál. A možno ani nikdy nebudú..
Je možné, že GTA 4 vyzerá na compe najlepšie, ale daný comp musú byť aj patrične HW vybavený. Na mojom compe s 8800GT, 4800+ Dual Core a 4 giga RAM som si proste nemal šancu GTA 4 zahrať.. Do compu už ale vrážať nemienim a preto som kúpil Xko..
Je možné, že GTA 4 vyzerá na compe najlepšie, ale daný comp musú byť aj patrične HW vybavený. Na mojom compe s 8800GT, 4800+ Dual Core a 4 giga RAM som si proste nemal šancu GTA 4 zahrať.. Do compu už ale vrážať nemienim a preto som kúpil Xko..