Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

treba sa na to pozerat z viacerych uhlov, napriklad tu 80 konovu jednastvorku by som do golfa nechcel
pokial by som si mal vybrat medzi golfom s normalnym motorom a v s chopnej vybave a ceedom v porovnatelnej vybave, tak si asi vyberiem golfa (a to vravim aj napriek tomu, ze doma jedneho ceeda mame, nevravim to vsak z dovodu nespokojnosti)
no na druhej strane ked sa pozriem na golfa s normalnym motorom, tak zas kiu mas za tu cenu s lepsim motorom/vybavou
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

nordkapp_pb > Tým, že sú ludia zaujatí voči koncernu a VW som myslel vo všeobecnosti, nie konkrétne teba. Stretol som sa už s vela ludmi čo boli proti koncernu, preto som to spomenul.

Mne sa GVI páči (nie síce tak ako V), ale to bude asi tým, že na V som si až príliš zvykol. Ja naopak nemám velmi čo vyčítať interiéru GVI. VW sa o zákazníkov vôbec nemusí obávať. Vždy si ich nájde či už sa jedná o G, alebo Passat atď...navyše VW si nezískal meno len tak, ale sú za tým aj zásluhy a spokojnosť zákazníkov.

Od 75 koňovej 1,4-ky sa toho vela čakať nedá, takže tvoje sklamanie je pochopitelné, ale keby si zajazdil na takom 1,8T mal by si iný názor. On ide kupovať úplne nové auto, tak si môže vybrať motor aký len chce, kludne aj nejaký pekne výkonný a nemusí mať nejakú nudnú 1,4-ku.

Ešte k tým motorom. Nakolko nemám rád ropáky, tak som za benzínové motory. U G by som volil 1,4 TSI 6st. a u CEEDu 1.6 CVVT, ale to je len môj subjektívny názor. :)
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

ja mam v mojom ceede 1.6 CVVT 126 koni fajnovucko 16 ventil s variabilnym casovanim ventilov a ide to ako delo : )

spotreba do 8 litrov v meste a to jazdim dynamicky
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Tak planuje ist jednoznacne do benzinu, zvazoval TSI motor ktory by mal byt zaciatkom buduceho roka ale z viacero stran mu vravia aby TSI nebral ale radsej overenu 1.6 ktora je dostupna uz teraz.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Hm co by ste povedali na tento G http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 72970.html
(Viem ze je rezerovvany, len myslim cenovo)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Takže už sa rozhodol pre CEED, áno? Aký argument malí tí ludia čoho od TSI odhovárali?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Clean_Up napísal:Takže už sa rozhodol pre CEED, áno? Aký argument malí tí ludia čoho od TSI odhovárali?
Typoval by som to na turbo, čo boli obavy ktoré sa po nástupe 1,4 TSI hlavne vyrojili. Avšak zatiaľ som o nejakých sťažnostiach (reálnych) nepočul, a obvzlášť kombinácia s DSG je lákavá.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Tiež si myslím, že pre to turbo, no podla mňa je to skvelý motor. Nepočul som naň nič zlé. Ludia čo ho majú tak si ho chvália. Ja mám skúsenosti len s manuálom, takže neviem velmi zhodnotiť DSG.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

H@wk napísal:Hm co by ste povedali na tento G http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 72970.html
(Viem ze je rezerovvany, len myslim cenovo)
Napíšem ti, čo si myslím ja. Je to sterilné, ničím nevýrazné auto s predpotopným nekultivovaným motorom. Už len ten ohavný interiér ma odrádza. Ja som tiež zvažoval kúpiť takého Golfa, ale nakoniec som sa rozhodol pre iné. A som rád.
Ďalšia vec, tieto autá sa brutálne kradnú. Aj tento aspekt ber do úvahy pri kúpe svojho auta.

A čo sa týka ceny. Tak tá je hodne prestrelená. V III.ríši idú tieto autá po 3-3400 eur, ale v oveľa lepšom technickom stave.
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

no ja by som za tie peniaze bral urcite bavoraka, je to velmi stylove :) tie drahe diely priznavam no ako alternativa octavia. ale ujo ktory robi v servise by nesuhlasil. stale mi hovori aby som kupoval nejake "exoticke" auto na styl fiatu, mazdy a pod. pretoze on sam vidi ako idu oktavky a fabky, bmw-cka, audiny a mozno este vw "na dracku". robi v servise a hovori ze kazdy den tam maju kradnute auta tohoto typu, vacsinou zo zahranicia.
xH4wK

Kua, tak konecne poradte auto ktore sa fakt oplati :D
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:Kua, tak konecne poradte auto ktore sa fakt oplati :D
Skús pozrieť nejaké Seaty:
http://seat-ibiza.autobazar.eu/14-tdi-id1256317.html
http://seat-leon.autobazar.eu/19-tdi-id1073699.html
xH4wK

No, ale ja som mal par podmienok :D
Spolahlive, dostupne suciastky, nie drahy servis, nizsia spotreba, diesel(nie sdi), el. okna aspon v predu, rv. min. 2000,klima, bodlo by vyhrievane predne sklo, nech to auto nieco vydrzi, max. najazdene okolo 120k
Nie combi, 4/5dv.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Až na tie Km u Leona všetko sedí.
xH4wK

Clean_Up napísal:Až na tie Km u Leona všetko sedí.
No ja sa do aut moc nevyznam, mne prijde skoro kazde auto pekne a dobre :D
Ten Leon sa mi paci, no skor by som pocul nazor ostatnych "profikov" :)
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

seat lenon použiva moj bratranec často nim jazdi z Vranova do Bratislavy a auto ide jak hodinky
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Pozri, Seat je koncern, takže všetko na jedno kopyto čo sa týka koncernových áut. Taktiež nemôže na Leona povedať nič zlé. Ak kúpiš dobrý kus, tak je to spolahlivé auto.

//Kamoš robí Blava - KE má toho 81kW ropáka a nakladá mu :D bez problémov, zatial žiadna porucha, nič. :wink:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

nechcem zakladat novu temu, kedze je to otazka najskor buducich mesiacov.. ale zacinam o niecom rozmyslat.. podmienky su: max do 6000 eur, rocnik nad 2004 (vratane), max 100 000 km (cim menej tym lepsie), diesel.. co som pozeral, najlepsie mi pri tychto podmienkach vychadza v pomere cena/vykon Ford Fiesta 1,4 TDCi .. nejake nazory, rady a tak dalej..? dik
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

trochu to rozpis, ako napr. na co to chces, ake dlhe trate s tym absolvujes, ci jazdis dennodenne a pocet km, co je pre teba pri aute smerodajne (komfort/spotreba/nizke naklady na udrzbu ci servis/...) ci preferujes konstrukciu sedanu, hatchu, atd, alebo rovno konkretnu triedu... potom mozme zacat polemizovat...

este by ma zaujimali dovody toho obmedzenia roku vyroby a tych kilometrov...

takto z brucha ma napada nejaka w203 s najmensim dieslom...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

taakze.. jazdil by som pravidelne trasu brno - mt - brno, raz-dva krat do mesiaca.. okrem toho rozne ine, po meste ani nie, vacsina mimo mesta.. komfort/spotrebu/naklady by som rad sklbil, nech je to v rovnovahe skor akoby nieco moc prevysovalo.. preferujem hatch.. a dovod obmedzenia..? nechcel by som nieco stare a prilis ojazdene a tie hodnoty mi pripadaju akurat.. ale necham si poradit
Napísať odpoveď