Modra obrazovka..pri instal winu(novy pc)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LuCiak
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Modra obrazovka..pri instal winu(novy pc)

Príspevok od používateľa LuCiak »

Cawte kupoval som novy pc....po jeho zlozeni som sa rozhodol nainstalovat win 7 tam mi vypisovalo erory...tak som sa rozhodol dat si stare xp po nakopirovani instalacnych suborov ked sa spusti instalacka tak vzdy v inej dobe vyhodi Modru smrt...skusal som poodpajat vsetky komponenty a znova napojit ale nepomohlo nic....poradte mi please

toto pise instalacii win 7
http://img5.imageshack.us/i/23948122.jpg/

a toto (tie cisla chyb sa menia) pri xp
http://img34.imageshack.us/i/55467903.jpg/

da sa nejak spravit mem test ked nemam nainstalovany win v biose som nic take nenasiel alebo jednoducho co mam robit?:( bude to nieco s diskom alebo len nejakym kablom alebo celkovo ramkami ?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Jo.. skontroluj všetky káble, či sú správne zapojené (odpoj ich a opäť zapoj), prípadne skús použiť iné káble, iné koncovky, ak je možné. Ramky tiež môžu byť chybné, tiež môžeš otestovať napr. cez memtest (ak máš poruke inštalačku od ubuntu/kubuntu a spol., po nabootovaní Ti dá možnosť otestovať ramky cez memtest, alebo stiahni samostatný test z netu)..
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ad1: Uz vcera som ti pisal aby si testol ramky, ze je to 100% v nich, namiesto toho tu furt otravujes, ale pritom nedbas na rady ktore ti skusenejsi radia... aky to ma zmysel??? Vyskusaj ramky a mozme sa bavit dalej...

ad2: duplicitny account-zakazane pokial viem,... :roll:
LuCiak
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

no len sa z toho nepo... a nebud mudry lebo ja som jeho brat a to neni rovnaky acc...skor iba rorvnaky problem inak napisany s novsimi informaciami po mojom skusani..zato ked to niesu ramky tak sa tu aspon nehraj na mudreho a porad nieco ine..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

otestuj RAM-ky a otestuj HDD :!: chyba je len tam HDD najlepšie cez HDD tune
a dúfam že disk je sformátovaný že tam nezostalo nič z predchádzajúcej inštalácie
LuCiak
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

bola chybna jedna ramka ... skusal som instalovat winy na kazdej z nich...a na jednej v pohode a na druhej sa instalacia hned prerusovala.....dakujem vam pekne
Zamknuté