GTA 4
-
teklbery77
Amateur
Cawte chalani,som tu novy a chcel by som sa spytat nieco ohladom GTA 4.Mozno ste to tu uz pisali ale kedze je tu cez 220 stran toho tak sa mi to ozaj nechce hldat.Mam Windows 7 a momentalne si GTa 4 stahujem .Chcel som sa spytat ci by nebolo lepsie zamenit Windows 7 za Vistu.Na ktorom oper.systeme ma hra vyssie pozadovane naroky?Jedno gta 4 som si pozical od kamarada bola to verzia stiahnuta z netu ,aj som nainstaloval daky crack k tomu no nemohol som patche pretoze mi to hned vyhodilo error a ked som to hral tak mi to dost sekalo a v ukazkach postavam chybali hlavy a dokonca sa ukazky niekedy ani nezobrazili a pritom ma slusny PC:Intel i5 pretakt na 3,21,Dosku P55 CD53,Ram 4gb ddr3,grafiku ati 4870 1gb,500 gb harddisk,vodne chjladenie.Myslim si ze na tejto zostave a este k tomu 17 monitor s rozlisenim 1280x1024 by to malo slapat bez problemov nie?a posledna vec , som regnuty aj na social club aj na gamesforwindows no mozem hrat len po lan a nie po LIVE .Neviete kde by sa dal zohnat product key,ak sa da teda zohnat resp.ci je mozne hrat stiahnutu verziu po LIVE?..MOC krat dakujem za odpovede.Prosim vyjadrite sa k mojim problemom,dkujem.
1. Na Win7 je o trochu rychlejsie.
2. Online multiplayer si bez originalka nezahras.
3. Ako si to instaloval z kam. DVD? Neinstaloval si nahodou patch na uz nainstalovanu hru? Ked nie, nabuduce skus reinstall a hlavne nainstaluj Rockstar Games Socka Club - predpokladam, ze error pri patchovani sa tykal toho ze ho nemas
//mne ide rychlejsie takze fuck off - darcovi k
3. Ako si to instaloval z kam. DVD? Neinstaloval si nahodou patch na uz nainstalovanu hru? Ked nie, nabuduce skus reinstall a hlavne nainstaluj Rockstar Games Socka Club - predpokladam, ze error pri patchovani sa tykal toho ze ho nemas
//mne ide rychlejsie takze fuck off - darcovi k
-
teklbery77
Amateur
Hru som instaloval z PC.Jasne ,patch č.4 som instaloval na uz naistalovanu hru,hadam sa ma najprv instalovat patch?Aame social club sa mi instaloval automaticky este pred instalaciou GTA a som tam aj regnuty aj na games for windows,ale teraz stahujem verziu or Razora tak snad to bude dobre.alfonz napísal:1. Na Win7 je o trochu rychlejsie.
3. Ako si to instaloval z kam. DVD? Neinstaloval si nahodou patch na uz nainstalovanu hru? Ked nie, nabuduce skus reinstall a hlavne nainstaluj Rockstar Games Socka Club - predpokladam, ze error pri patchovani sa tykal toho ze ho nemas.
-
teklbery77
Amateur
Mam velky problem se SparkIV 0,6,2.Chtel sem se zepttat jestli tenhle program funguje na vsechny verze gta 4 protoze ja sem si ho stahnul,ulozil na plochu,otevrel slozku a kdyz sem klikl na aplikaci tam mi vyskocil error s tymto znenim Your GTAIV.exe seems to be modified or is a new version than this tool supports.If it is new version pls check for update of SparkIV.SparkIV cannot run without a supported GTAIV.exe file. Tak tohle mi naskocilo v errorovym okne a nevim co kde je proble hoci si to vim prelozit .Pls poradte.
Ak si stiahol gta4 z netu,tak môže byýť že tá verzia má už použitý patch. Tým že už máš patchnutú gta4.exe tak klasický Spark nespustíš. Ale sú už novšie verzie Sparku s ktorými už spustíš hoci aj patchnutu gta4.exeMam velky problem se SparkIV 0,6,2.Chtel sem se zepttat jestli tenhle program funguje na vsechny verze gta 4 protoze ja sem si ho stahnul,ulozil na plochu,otevrel slozku a kdyz sem klikl na aplikaci tam mi vyskocil error s tymto znenim Your GTAIV.exe seems to be modified or is a new version than this tool supports.If it is new version pls check for update of SparkIV.SparkIV cannot run without a supported GTAIV.exe file. Tak tohle mi naskocilo v errorovym okne a nevim co kde je proble hoci si to vim prelozit .Pls poradte.
Alebo je aj druhá možnosť, a to môže byť napr. že Spark vie rozlíšíť či je gta verzia ktorú máš originál alebo cracknutá.Ale to už presne neviem.Ale jednoznačne by malo ísť o tú prvú možnosť.
Tu máš link na stiahnutie nového Sparku, skús to,malo by to fungovať
Kód: Vybrať všetko
http://www.gta.cz/gta4/download/gta-4-programyKód: Vybrať všetko
http://www.gta.cz/gta4/novinka/nejvetsi-hadanka-o-tom-kde-bude-gta-5-vyresena-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe