caute...mam counter strike klan mam uz aj serer ale chyba nam web...nespravil by mi nekto web .tk ?
PLLLLS
ak ano tak piste tu alebo na skype:exotics2,icq:472427321
Eh, nainštalovať? Ak si chceš vytvoriť web prostredníctvom (x)html/css, php a nahrať si to sám na FTP, tak sa poobzeraj po freehostingoch ako php5, ic.cz, prípadne nejaké zahraničné.
To si až taký hlúpy alebo nevieš čítať? Do mailu ti prišli prístupové údaje k doméne, tak kde je problém? Nič inštalovať netreba, stačí sa pripojiť pomocou hesla, ktoré si zadal pri registrácii.
dragstar97 napísal:povedal som ze mi treba spravit FTP PRISTUP !!!
aj toto si si čítal pravda?
DjBass napísal:To si až taký hlúpy alebo nevieš čítať? Do mailu ti prišli prístupové údaje k doméne, tak kde je problém? Nič inštalovať netreba, stačí sa pripojiť pomocou hesla, ktoré si zadal pri registrácii.
Ty chceš pomôcť alebo my? Normálne sme ti tu odpovedali, že prístupové údaje si dostal a na FTP sa pripojíš pomocou programu Total Commander, prípadne FileZilla, WinSCP... Ktorej časti tohto príspevku nerozumieš?
DjBass napísal:To si až taký hlúpy alebo nevieš čítať? Do mailu ti prišli prístupové údaje k doméne, tak kde je problém? Nič inštalovať netreba, stačí sa pripojiť pomocou hesla, ktoré si zadal pri registrácii.
Toto si asi nečítal, že? Čo chceš stále inštalovať? Na strane servera (tam inštalovať netreba nič a ani by si na to nemal dostatočné práva). Na strane klienta (čiže u teba treba jedine nainštalovať program, ktorým sa na ftp pripojíš... napríklad Total commander).