Mozem byt vyucujuci? mam niekolko rocne skusenosti v odboreaviceN napísal:Kurzy na csku noooto aby som zalozil skolu
kto sa prida?
budeme mat hodiny na ucenie ako hrat csko...a budem za to vyberat fazulky
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Royalflush
Guru wannabe
Pisal si fazulky!!!aviceN napísal:Kurzy na csku noooto aby som zalozil skolu
kto sa prida?
budeme mat hodiny na ucenie ako hrat csko...a budem za to vyberat fazulky
A Šalania budu mat zlavy, ok?:D
Aj na otvaranie okien?tomaxx_199 napísal:nechapem. inac kurzy su na vsetko za malo penazi
myslim ze to neni no recoil. no recoil je ked strielas FA do jedneho miesta. Toto co ma na mysli moze byt skin. ale myslim ze aj skiny su zakazane, aspon officialne. Ale niesom si isty.SSemteXX napísal:To sa volá "no recoil" a za to máš Permanent Ban na každom servery.
Nestačí ti "cl_dynamiccrosshair 0" ?
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vypni si vertikalnu synchronizaciu cez ovladaci panel nVidia.DeJF napísal:Je to normálne že mám stále len 60 fps ? ani viac ani menej , stále sa to drží na tom číslo . [jedná sa o 1.6]
//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2009, 10:18 )
A neplanujete dať server na protocol 48 ?
http://www.hojko.com/download.php?id=53584
Protocol 48 pokial viem hojko neplanuje, v teme na server urcenej je to napisane na prvej strane.
//omg predbehli ma
SSemteXX ty co riesis s norecoilom lol, ved on chcel len cross nech sa nezvacsuje a PsychoS skin na cross aby sa nezvacsoval? No pekne
Internet - Disinformation spreads since 1962
-
blazer
Professional
No recoil nema s mieritkom spolocne nic. A od casov 1.3ky to uz nie je len script, je to uz osetrene. Mieritko sa moze zvacsovat kolko len chce, stale to je len animacia. No recoil sa tiez nestara o to ake mas mieritko, len striela presne do stredu, aj keby si mal mieritko cez celu obrazovku, ziadny rozptyl (ale ved prelozit si to vies asi aj sam). Stacilo teda napisat dynamiccrosshair, nie ho hned vysmievat, ze bude zabanovany, ked sa mu nebude zvacsovat mieritko, tak ako chcel. Uz psychos ta opravil, ked si si nevsimol...
PsychoS, da sa naskinovat crosshair? Este som o tom nepocul, akurat tak zazoomovany cross sa da menit pokial viem. Ale ked ma vyvedies z omylu budem len rad.
Nemam potrebu sa s nikym hadat, len tie mylne informacie co sa obcas siria tu na fore su na plac a na smiech.
PsychoS, da sa naskinovat crosshair? Este som o tom nepocul, akurat tak zazoomovany cross sa da menit pokial viem. Ale ked ma vyvedies z omylu budem len rad.
Nemam potrebu sa s nikym hadat, len tie mylne informacie co sa obcas siria tu na fore su na plac a na smiech.
-
skajlerko
Medium Star
čaute. chcem sa spýtať od čoho závisí ping na csku? viac času hrávam cs a na serveroch sa objavia hráči s pingom pod 10 čiže im to skáče od 5 až po tých max 10. kamarát ma internet od providera orange fibernet upload má 120 kb/s a jeho ping je tých tiež taký ako som spomínal tách 5 - 10. ja mám dvojnásobný upload ako on pomaly 350 kb/s a môj ping na serveroch je vždy od 19 po 29. neviete prečo kamarát ma menší ten pink a má menší upload ako ja? to asi nebude tým že ja hrávam na steame a on na nonsteam-e nie? ďakujem všetkým zúčastnením ktorý mi to trošku vysvetlia 
nemozes cakat odpoved tak rychlo. hlavne v dobe ked su vsetci v skole alebo v praci. nesedi zrovna kazdy pri pc. po obede ti stym urcite pomozu. Vyckaj casu ako hus klasu.dimko22 napísal:PROSIM VAS PORADTE MI STOU GRAFIKOU