Presne sa neda vediet,TeknoGods este nevidal ziaden crack (maju pisane,ze behom tyzdna),tak odnich sa da cakat co najskor.
P.S.:Tento crack co bol pouzivany do teraz neni od nich.(oni sami to potvrdzuju)
badboy007: Jasne napisal, ze sa na nom pracuje. A kedze na nom nepracuje on, tak sa hlupe nepytaj a dalsia diskusia okolo crackov tu nebude tolerovana.
preto sa tu diskutuje lebo na hlupe otazke potrebujeme odpoved... je tu milion primitivnejsich prispvekov ako henten...si prelistuj tych 46stran a napises 500 vystrah (alebo ako to mam nazvat) vivat la computros pojhebananos
konecne mi prisla originalka uz to stahujem cez Steam,zaujima ma jedna vec,v MP bol taky odkaz - www.infinityward.com/nat - klikol som tam,dal som vek,ale neviem,co dalej...pisu tam ze si mam zapnut na routri UPnP, lenze ja neviem kde sa to zapina co s tym (steam )?
2janci2 napísal:konecne mi prisla originalka uz to stahujem cez Steam,zaujima ma jedna vec,v MP bol taky odkaz - www.infinityward.com/nat - klikol som tam,dal som vek,ale neviem,co dalej...pisu tam ze si mam zapnut na routri UPnP, lenze ja neviem kde sa to zapina co s tym (steam )?
aj ja som tam mal jeden cas strict a potom open..povypinaj fajrvol v systeme..pochybujem ze ti to router blokuje a ked ano tak si kukni navod alebo v routeri si to nastav ... nemal by si mat problem s tym
mam problem v tej sneznej misii.... ako mam zabyt tych vojakov ktory cez tie velke garazove dvere zastrelia toho kapitana a potom je koniec misie.. neviem co tam spravyt lebo postrielat ich vsetkych nestihnem a oni zabyju kapitana
ryder napísal:mam problem v tej sneznej misii.... ako mam zabyt tych vojakov ktory cez tie velke garazove dvere zastrelia toho kapitana a potom je koniec misie.. neviem co tam spravyt lebo postrielat ich vsetkych nestihnem a oni zabyju kapitana
vsak ono ti automaticky hodi do ruky odpalovac a ked bude typek odpocitava 5-4-3-2-1 tak hocikedy stlac a pak strielaj...
hmm no tak asi na tazsej obtiaznosti ti to do ruky nehodi? tak v takom pripade to musis do ruky hodit manualne cize nejakym cislom hore...neviem ako to mas nastavene
Podla mna si len na tolko sprosty a non-english failzor, ze nevies pochopit, ze ked najprv plantujes c4ku na nadrz s benzinom, ze to asi na nieco je. Ked ti Capt. MacTavish povie, ze 'Do it, plan B, tak co asi spravis...' Gosh
no ted.../neskoro,stiahol som to az v pondelok/som to presiel..bombove.perfektne..excelentne..10/10
mp tiez dobry.neviem preco hovorili zebude zly....a kampan ako vzdy..vzil som sa do nej...na tuto hru sa bude pamatat ako na tetris
Slayter napísal:Podla mna si len na tolko sprosty a non-english failzor, ze nevies pochopit, ze ked najprv plantujes c4ku na nadrz s benzinom, ze to asi na nieco je. Ked ti Capt. MacTavish povie, ze 'Do it, plan B, tak co asi spravis...' Gosh
nemoze byt kazdy natolko mudri ako ty aj ked mas IQ hupacieho kona
btw: uz som nato dosiel ako to prejst
Mp je odpisany,dneska vidali dalsi update na hru 1.0.167,a tak rychlo sa crack neda spravit.Da sa hrat MP ak mate este verziu 1.0.159 - sice bude hladat server 5-20 minut.Este z neoficialnych informacii ma byt koncom tyzdna dedikovany server (vraj IW testuje),ak nie tak uz hackeri maju dedikovane servery (len ich este testuju) - na Youtube je video.
Prijemne cakanie.
No takže mam tento problem stale....verziu nemám zlu lebo som ju dal kamošovi a ide mu to pohode a nerobi mu to...takže chyba je u mna PC tak čo myslite že mi pomože reinštal windowsu?
mozte mi poradit ako s ainstaluje ta verzia hry od razora ani za boha to nevim nainstalit a ked to chcem nainstalovat ako cez steam tak to pyta cd-key mozte poradit dik