Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Nyssow
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Nyssow »

Zdravím, mám iPhone 3.1.2 3G 16GB, blackra1n+blacksn0w.

No a problém je, stiahnem si z Apple Store nejakú aplikáciu (free), normálne sa objaví v Applications, aj v iPhone Applications, ale nejde zaškrtnúť tlačítko Sync Apps .. vôbec nereaguje na klikanie .. čiže aplikácie sa nesynchronizujú.

Nejaké rady?

Ďakujem
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

Zdravim, mam problem... preinstaloval som windows, nasledne aj itunes... a teraz by som chcel synchronizovat iphone... akurat ze itunes ho berie ako novy a chce mi vymazat vsetky data :( ...da sa s tym nieco robit? dakujem za odpoved
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

WiZard napísal:Zdravim, mam problem... preinstaloval som windows, nasledne aj itunes... a teraz by som chcel synchronizovat iphone... akurat ze itunes ho berie ako novy a chce mi vymazat vsetky data :( ...da sa s tym nieco robit? dakujem za odpoved
no keďže si si s windowsom zmazal aj celý backup z iPhonu, tak sa nečuduj, že ti chce iTunes zosynchronizovať tvoj phone s prazdnym backupom a teda to v ňom všetko zmazať...Skús si dať backup teaz a až potom synchronizovať...(dúfam, že som to nedomotal ako debil, som mierne v spánkovom deficite :D )
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

seth82 napísal:no keďže si si s windowsom zmazal aj celý backup z iPhonu, tak sa nečuduj, že ti chce iTunes zosynchronizovať tvoj phone s prazdnym backupom a teda to v ňom všetko zmazať...Skús si dať backup teaz a až potom synchronizovať...(dúfam, že som to nedomotal ako debil, som mierne v spánkovom deficite :D )
veď ja sa nečudujem, len sa pýtam, či sa s tým dá niečo robiť... Backup som skúšal ale stále to isté... Ale aj tak ďakujem :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hmm to ti nepovolí backup telefónu? veď čisto teoreticky by ti to proste malo spraviť kópiu všetkého, čo v ňom je a potom si ho môžeš synchronizovať s iTUnes bez strachu, že o niečo v telefóne prídeš...neviem, tak to teda aspoň funguje u mňa.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

nie, v cistom itunes ti to nedovoli robit nic, berie to ako rozlicne kniznice
ale ak mas jailbreak, tak multimedia mozes zachranit, ci uz cez SSH, t-pot, ale niektory z tych programov typu iphone suite
NESTOR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa NESTOR »

Ludia mam otazocku vlastne dve a fakt sa mi nechce prehladavat 60 stran takze da sa do ajfonu nainstalovat Nav N Go iGO 08, daju sa prehravat bezne filmy-divx, hudba-mp3 alebo za vsetko treba platit Jobsovi pocul som uz vselico kedze riesim kupu noveho telefonu neda sa mi nespytat..
Stopa
King
King

NESTOR napísal:Ludia mam otazocku vlastne dve a fakt sa mi nechce prehladavat 60 stran takze da sa do ajfonu nainstalovat Nav N Go iGO 08, daju sa prehravat bezne filmy-divx, hudba-mp3 alebo za vsetko treba platit Jobsovi pocul som uz vselico kedze riesim kupu noveho telefonu neda sa mi nespytat..
navigacii existuje dost, viem napriklad o tomtom, sygic, navigon takze hadam aj iGo tam bude (samozrejme treba zaplatit, navigacie pritom patria medzi najdrahsie aplikacie na appstore)
divx filmy neprehras, potrebujes filmy konvertovane na H.264 alebo jeden z dalsich applom schvalovanych formatov (myslim, ze aj obycajne *.mov to prehra), ale v dobe 4 jadrovych procesorov je to otazka par minut
hudobny prehravac nema absolutne problemy s mp3, je to koniec-koncov ipod s telefonom :D
a Stevovi neplatis nic za samotne pouzivanie telefonu, jedine ked si kupujes aplikacie, ale tam je to pochopitelne
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Mohol by mi niekto prosím hodiť link na návod ako spravím JB 3GS? Spolužiak ho zrovna kúpil a blbec ho chce dať do T-mobile na customizáciu :D.
Stopa
King
King

NESTOR
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa NESTOR »

Stopa napísal:navigacii existuje dost, viem napriklad o tomtom, sygic, navigon takze hadam aj iGo tam bude (samozrejme treba zaplatit, navigacie pritom patria medzi najdrahsie aplikacie na appstore)
divx filmy neprehras, potrebujes filmy konvertovane na H.264 alebo jeden z dalsich applom schvalovanych formatov (myslim, ze aj obycajne *.mov to prehra), ale v dobe 4 jadrovych procesorov je to otazka par minut
hudobny prehravac nema absolutne problemy s mp3, je to koniec-koncov ipod s telefonom :D
a Stevovi neplatis nic za samotne pouzivanie telefonu, jedine ked si kupujes aplikacie, ale tam je to pochopitelne
Kreknute mapy to nevezme?Prave na tie mp3 som myslel znamy kupil ipod a mal problem dostat donho skladby co mal v pocitaci
Stopa
King
King

vezme, len musis urobit jailbreak a nainstalovat jeden patch, potom ti pojde warez
a mp3 tam dostanes len cez itunes, klasicky cez explorer to nepojde, takze asi s tym mal problem
snipah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa snipah »

skoda ze nemame taketo ceny aj na slovensku http://store.apple.com/uk/browse/home/s ... ily/iphone kto by si nekupil iPhone za nejakych 470 eur
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Pay & Go from O2, to bude urcite bez viazanosti... :roll: + o Orange-i ani nehovorim, to iste.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

yazoo napísal:Pay & Go from O2, to bude urcite bez viazanosti... :roll: + o Orange-i ani nehovorim, to iste.
Pay and Go sa rovná predplatená karta - teda áno, je to bez viazanosti.
fastluk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fastluk »

cavte ja pred dvoma dnami som sa stal majitelom iphone 3gs 32gb z orange.a chcel by som si ho jb.
ale neviem vobec ako na to a ktory jb a od koho mam pouzit.
a chcel by som sa opytat kamarat mi hovoril ze iphony po 40 tyzdny sa tazsko jb . a urcite sa to dotkne mna.
tak keby niekto vedel poradit tak budem rad.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Trochu OT, ale žeby som po skoro štyroch rokoch vymenil iPhone za something ELSE? Ak to bude take namakané, ako ho opisujú, tak to budúci rok vezmem :)

//sorry, skoro troch...mýliť sa je ľudské...A sebavedome som vyhlásil, že si to vezmem, pretože na prvý pohľad sa mi to zapáčilo...A pozrem som si o tom aj videokomentáre na Phone Gazette (takže logicky vyplýva, že som nevidel iba jedno video, teda aj v tvojom prípade platí, že mýliť sa je ľudské) a výkon to má taktiež veľmi slušný...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

iPhone je na trhu od roku 2007 :D

Myslím že dosť sebavedome vyhlásil nato že si videl jedno video :)
wayne
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wayne »

fastluk napísal:cavte ja pred dvoma dnami som sa stal majitelom iphone 3gs 32gb z orange.a chcel by som si ho jb.
ale neviem vobec ako na to a ktory jb a od koho mam pouzit.
a chcel by som sa opytat kamarat mi hovoril ze iphony po 40 tyzdny sa tazsko jb . a urcite sa to dotkne mna.
tak keby niekto vedel poradit tak budem rad.
www.blackra1n.com

ALE! - chod do nastavenia -> vseobecne -> informacie a pozri si ICCID - prve 4 cisla ja mam 8942 tj mam telefon zo 42 tyzdna, uz s novym iBootom - jailbreak funguje, ak sa ti vsak iPhone vybije alebo ho z akehokolvek dovodu musis vypnut, hodi sa ti do DFU modu a musis ho pripojit k pc a spustit blackra1n.exe znova. vola sa to tethered jailbreak, apple odstranil cast kodu oznacovanu ako 24kpwn z bootloadera a kvoli ktorej siel komfortne urobit jailbreak. nie je to tragedia, len musis mat vzdy po ruke book alebo pc.

zatial nie je nic ako to prelomit. ih8sn0w, ktory pripravuje jailbreak sn0wbreeze, tiez nebude robit untethered jailbreak... lepsie je obetovat par evri a kupit si nejake aplikacie z itunes storu ako sa nervovat s JB ;)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

seth82 napísal:Trochu OT, ale žeby som po skoro štyroch rokoch vymenil iPhone za something ELSE? Ak to bude take namakané, ako ho opisujú, tak to budúci rok vezmem :)

//sorry, skoro troch...mýliť sa je ľudské...A sebavedome som vyhlásil, že si to vezmem, pretože na prvý pohľad sa mi to zapáčilo...A pozrem som si o tom aj videokomentáre na Phone Gazette (takže logicky vyplýva, že som nevidel iba jedno video, teda aj v tvojom prípade platí, že mýliť sa je ľudské) a výkon to má taktiež veľmi slušný...
To video vyzera zaujimavo. Mas o tom nejak viac info okrem videa? Nejake blogy/stranky etc.?
Napísať odpoveď