ICQ heslo

Informácie o software, ankety...
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

ICQ heslo

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

cawte
mam problem ... v PC mam ulozene heslo na ICQ ... dlho som ho nepisal a uz som ho zabudol a dost by som ho potreboval ... skusal som uz vela programov ale neislo to :( ... vsetko pracovalo bud na ICQ 5.1 alebo na win XP ... ja mam ICQ 6.5 (6 ? ani neviem :D ) ... a windows 7 ... poradte mi niekto prosim :(
90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 90 »

daj si tuto stranku a tam klikni na I Forgot My Password / ICQ Number » tu je ta stranka https://www.icq.com/karma/login_page.php
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dunlop »

pohladaj si program icq password recovery
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

stou strankou som to skusal ale uz neviem jake som tam mal otazky a odpovede taze to mi nepomoze ... a ten program som tiez skusal ... a nic :(
wintermute
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wintermute »

skús si vygoogliť nejaký návod ako vysniffovať icq heslo (how to sniff...)
kedysi som to skúšal s Cain & Abel šlo to v pohode (tým že to šlo v pohode myslím, že som odchytil heslá všetkých v sieti), ale za bezpečnosť toho sw neručím. Dalo by sa to spraviť aj iným sniffrom (wireshark,...) ale tam je potrebné nastaviť filtre a to je myslím mimo tvojich schopností.

Mimochodom toto všetko platí iba ak si tým že to heslo máš uložené myslel to, že sa dokážeš z daného PC prihlásiť (automatické prihlasovanie).
Možno budeš mať najjednoduchšie vytvoriť si nový účet na ICQ, alebo začať používať nejaký normálne použiteľný protokol (jabber).
90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 90 »

Earl_Simmons napísal:stou strankou som to skusal ale uz neviem jake som tam mal otazky a odpovede taze to mi nepomoze ... a ten program som tiez skusal ... a nic :(
sak ale ved ono ti tvoju otazku napise, ty len skus uhadnut odpoved a ta otazka ti zuzi okruh
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Napísať odpoveď