Caute,
Z nicoho nic sa mi prerusilo pripojenie, ale nic som si z toho nerobil. (Sak u Orangeu nic originalne)
Ale ako som sa nasledne pripojil tak mi skoro oci vypadli. Ako sa mi mohlo z nicoho nic zmenit pripojenie z HSDPA na EDGE?
-Skusal som sa pohrat v nastaveniach
-Skusal som restartovat modem
-Skusal som restartovanie internetu
Z coho to moze byt?
Pripojenie HSDPA (7,2mb/s) > EDGE (286,8kb/s)
-
Royalflush
Guru wannabe
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa nestalo nič v Tvojich nastaveniach, tak na nejakej BTSke. Jednoducho už Tvoj modem "nedočiahne" na najbližšiu BTS podporujúcu HSPDA, tak fičí len na EDGE. Aj keď je pravda že HSPDA vychádza z UMTS, ktorý je oveľa starší ako EDGE. Ale tak neviem koľko to môže mať spoločné s terajšou technológiou. Skús zavolať do pomaranču, či je možné že keď sa pripojíš na EDGE sieť [3G], tak či je možné nepripojiť sa na HSPDA [3.5G].
realnu rychlost pripojenia mas aku?
lebo ten orange software co davaju ukazuje vacsinou bludy, mne napise ze sa pripojil cez edge (resp mam na vyber len edge) ale za par sekund mam uz hsdpa, avsak ten ich program si stale mysli, ze idem cez edge
este mozes skusit nastavit aby sa pripadal iba na 3G siet, vtedy by sa cez edge ani nemal napojit
lebo ten orange software co davaju ukazuje vacsinou bludy, mne napise ze sa pripojil cez edge (resp mam na vyber len edge) ale za par sekund mam uz hsdpa, avsak ten ich program si stale mysli, ze idem cez edge
este mozes skusit nastavit aby sa pripadal iba na 3G siet, vtedy by sa cez edge ani nemal napojit
-
Royalflush
Guru wannabe