zosietovanie
zosietovanie
poradi mi niekto ako zosietovat 2 pocitace tak aby mi siel internet na oboch pc ? samozrejme ked je ten hlavny zapnuty. robim vsetko podla navodu a nic z toho. alebo ako mozem prenasat udaje z jedneho do druheho ??
-
vladenko007
VIP
-
vladenko007
VIP
hmmmm router mam len ako mam pripojenie internetu cez PPPoE tak nejde rozbehat. neviem sice preco ale nejde . tak preto to chcem zosietovat. mam kupeny krizeny kabel zapojene podla navodu co som tu nasiel staviame siet prvy prispevok co je ale nejde mi to. mam windows xp.
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:04 )
mam to zosietovane a ked dam povolit ostatnym uzivatelom aby vyuzivali internet tak mi vyhodi takuto chybu. ako to mam urobit ? aby mi siel ten internet aj na notebooku ??
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:11 )
toto mi vyhodi
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:20 )
este dalsia otazka ako mozem sdielat nejake subory ?? mam tam zlozku sdielene dokumenty hodim ntam napr na jednom pc nejake video a na drzhom pc ho nevidim..
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:04 )
mam to zosietovane a ked dam povolit ostatnym uzivatelom aby vyuzivali internet tak mi vyhodi takuto chybu. ako to mam urobit ? aby mi siel ten internet aj na notebooku ??
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:11 )
toto mi vyhodi
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 13:20 )
este dalsia otazka ako mozem sdielat nejake subory ?? mam tam zlozku sdielene dokumenty hodim ntam napr na jednom pc nejake video a na drzhom pc ho nevidim..
-
vladino001
Light Professional
kedže neviem aky maš router a ako to maš poriešene respektivne ake maš ip na kompoch tak ohladom siete neporadim
ale na zdielanie použi CesarFTP lebo vindows zdielanie je vysoko nespolahlivé niekedy ide a niekedy zase nie a dôvod žiadny .. ale u FTP ide všetko ako ma
nemam ziadny router cez router mi to nejde vobecc zapojit. tak som si dal druhu sietovku do stoloveho pc a chcel by som ich zosietovat a aby mi siel net na oboch pc. ip mam nastavene ako vo vsetkych navodoch 192.168.0.1 na dalsej sietovke to iste len na konci 2 a na notebooku 3. len nepisu nikde ci to mam uzadat priamo myslim pouzit nasledujucu adresu alebo ziskat adresu ip automaticky a tam dat alternativnu konfiguraciu. skusal som aj jedno aj druhe ale stale to iste. pripojenie netu mam cez PPPoE
ale na zdielanie použi CesarFTP lebo vindows zdielanie je vysoko nespolahlivé niekedy ide a niekedy zase nie a dôvod žiadny .. ale u FTP ide všetko ako ma
nemam ziadny router cez router mi to nejde vobecc zapojit. tak som si dal druhu sietovku do stoloveho pc a chcel by som ich zosietovat a aby mi siel net na oboch pc. ip mam nastavene ako vo vsetkych navodoch 192.168.0.1 na dalsej sietovke to iste len na konci 2 a na notebooku 3. len nepisu nikde ci to mam uzadat priamo myslim pouzit nasledujucu adresu alebo ziskat adresu ip automaticky a tam dat alternativnu konfiguraciu. skusal som aj jedno aj druhe ale stale to iste. pripojenie netu mam cez PPPoE