Azet a znovu zaregistrovanie existujuceho nicku

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Azet a znovu zaregistrovanie existujuceho nicku

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Ahojte nezvykol som sa zapajat do diskusii na tejto stranke ale dozvedel som sa nieco co mi pripadalo najvhodnejsie to niekam dat na forum. forum malo by byt slovenske a hlavne medzi uzivatelmi ktori rozumeju takejto problematike. Akurat som zistil ze na azete bol prerobeny registracny formular na vytvorenie noveho nicku. Trosku som sa s tym pohral a zistil som ze viem si zaregistrovat nick ktory by som nikdy nepovedal ze takyto nick by mohol byt volny. Totiz azetaci povolili registraciu davno zabudnutych alebo zablokovanych uctov ktore boli davno zabudnute. Chcem tym povedat ze takto moze dojst k znacnemu problemu.

Predstavte si ze pouzivate nick XYZ a doslo k zablokovaniu nicku administratorom pokecu. Poznala vas urcita skupina ludi s ktorymi ste chatovali, ale aj ludia vas poznali aj osobne. Predstavte si ze nick ktory by vam zablokovali by bol po roku znova pristupny na registraciu a som si 100% isty ze vy o tom ani netusite. Teraz niekoho napadne ze tento nick ktory ste vy pouzivali sa mu moze hodit on si ho zaregistruje a moze si dat svoju fotku podla seba profil a teraz zhodou nahod ho niekto najde na internete ako chatuje a ked klikne zbada ze to uz nebola ta osoba ktora ten nick pouzivala pred rokom ale uplne niekto iny. Dost blbe ze. Netusim preco to azet robi ale mozu vzniknut zmatky.
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

vsetko zalezi na dobe po ktorej je mozna opatovna registracia toho isteho nicku, ak je to 1-2 roky a viac tak v tom nevidim ziadnu tragediu
hekerik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa hekerik »

tak toto sa stalo aj mne skus kontaktovat azet tym a oni pokial im neco slubic ti nick obnovis s je to
:D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja som neraz pisal, uz od roku 2003 ci kedy, ze si chcem registrovat nick Hojko. Niekto to pouzival, nebol aktivny a ten nick bol zmazany. Ale aj tak sa to nedalo registrovat. Do mailov pisali, ze rok po neprihlaseni sa na nick sa ucet zmaze a polroka potom sa da registrovat. A nic, dlhe roky nic. Teraz pozeram a niekto si ten nick regol pre mesiacom.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

hojko napísal:Ja som neraz pisal, uz od roku 2003 ci kedy, ze si chcem registrovat nick Hojko. Niekto to pouzival, nebol aktivny a ten nick bol zmazany. Ale aj tak sa to nedalo registrovat. Do mailov pisali, ze rok po neprihlaseni sa na nick sa ucet zmaze a polroka potom sa da registrovat. A nic, dlhe roky nic. Teraz pozeram a niekto si ten nick regol pre mesiacom.

Kód: Vybrať všetko

http://pokec.azet.sk/hojko
ten komentar je bohovsky :D:D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Lol hojko to si mu napisal ty ? :D :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

refr0: Videl som a zasmial som sa na tom.

jukel: Nie.
Napísať odpoveď