Zdravím predám alebo vymením strieborný, odblokovaný Se C905 2GB 8,1 mp xenový blesk, Wi-fi, GPS, s príslušenstvom (návod na použitie, USB kábel, sluchátka, nabíjačka, M2 USB Adaptér) + strieborné tlačítka + kožené puzdro + Bluetoot sluchatko hf. Som z RK a mobil môžem osobne priniesť do RK LM MT DK prípadne pošlem na dobierku. Ak ma niekto záujem pište návrhy .
Mam to kupene od kamarata (kupili mu ho rodicia) mobil mal ani nie tyzden lebo chcel dotykovy ,100% kupovane na slovensku a co sa tyka zarucaku..je to tak trochu antitalent a zrejme ho niekde stratil,mozno aj vyhodil, ostatne veci mam navody CD a sedko prislusenstvo niektore veci niesu este ani rozbalene.
Zdravim zakladatel temy je moj znamy,zatial riesi vymenu za samsung Omnia..ak mu to nevinde uz ma dvoch zaujemcov za 180 + osobku.Takze za 160 to zrejme neda.
Preco mas na nom cierne ovladacie tlacidla? Ved verzia silver ma strieborne ovladacie tlacidla. Pokial by ho mal len tyzden, tak preco by menil tlacidla? Nejak mi to nejde dokopy...ja len tolko
verreaux napísal:Preco mas na nom cierne ovladacie tlacidla? Ved verzia silver ma strieborne ovladacie tlacidla. Pokial by ho mal len tyzden, tak preco by menil tlacidla? Nejak mi to nejde dokopy...ja len tolko
Raner napísal:Takze byvas v RK? a na ktory den by sme sa mohli dohodnut? lebo mam este dvoch zaujemcov ak by si bol prvy tak je tvoj.
nebyvam v rk, studujem tu, takze som v rk cez tyzden, neni pre mna, kamos mi spominal ze by ho zobral, ale este sa nevyjadril na 100%, dnes alebo zajtra ti naisto napisem
Len pre info Cierne tlacitka to ma len pre to ze sa mu pacili viac..a povodne strieborne/biele maju maly skrabancek...je to hrozny puntickar,no musim povedat ze ten telefon sa mi s ciernymi tlacitkami paci dokonca viac.
verreaux napísal:Preco mas na nom cierne ovladacie tlacidla? Ved verzia silver ma strieborne ovladacie tlacidla. Pokial by ho mal len tyzden, tak preco by menil tlacidla? Nejak mi to nejde dokopy...ja len tolko
Ale nie on menil tlacitka JA som menil tlacitka lebo na tych striebornych na najveciom tlacitku v strede bol skrabanec a ja ho mam cez 3 mesiace tie strieborne mame tiez ak neverist tak aj fotku mozem poslat