Stale mi hlada servery, nevie sa ani na jeden pripojit...Mam verziu 1.0.159.(zakladna skidrow) meno som si v steam nastavil aj s medzerami v mene... a nejde to...neviete kde je problém?
niekto pisal o patchi ...ale ja ho nikde neviem najst...resp niekto pisal ze hral to cca 2-3 min. ..... Mne sa nechce pripojit vobec. Poriadne to sk.r..li s tym Steamom...
//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2009, 18:38 )
Myslim si ze to az taku dobru hratelnost nebude mat ten MW 2 MP oproti MW1, pretoze tam obmedzili vyklánanie, je to trocha blbost nemyslite? Ti co hrali MW 1 vedia o com hovorim...A infinity wa.d na ich stranke nemaju nic ine len tralier k hre a moznost kupit hru...Zrejme chcu uz zarobit...
mam problem s pismom a neviem co mam robit ked sa dostanem do hry tak mi to ide bez sekania ale mam tam cinske znaky alebo vidno len Acka alebo machule a hra mi ide plynulo co mam robit nieje to v cracku ????? kto by vedel pomoct bol by som mu vdacny diky
DavisJ666 napísal:Chod o 1-2 strany dozadu a tam to najdes.Som uz aj to cital,ze nikto na cracku nepracuje.
j uz som to nasiel dufam ze dako ten MP sa rozbehne...som to skusal rozbehat aj cez Garenu ale nepodarilo sa mi...dufam ze spravia PEZbotov je to sranda...
osobne si myslim ze prvy crack bol vydany priamo od IW kedze nikto sa nepriznava k jeho vytvoreniu a bol to velice dobry marketingovy tah kedze nevydali demo tak pustili rovno celu hru do sveta ..mnoho ludi sa nachytalo na to ako muchy na lepidlo a po par dnoch vydaly smiesny update ktory aj tak nic neriesi akurat zablokuje crack.. po tom vsetkom zaslepeny ludia kupia origos len aby dosiahli lvl 70 a dake blbe prestigio.. celkom slusna zmotavka.. radsej cakam na BF:Bad company 2 a na krasne dedicated servery s pingom do 50ms nadhernou grafikou (nie starim engine-om¨) a destruktivnym prostredim... BFBC2 =>new COD.. i ked MW bolo supeer ale tymto si to pekne po**.............Sphinx
mam problem... hru som naistaloval cez no steam instaler... - rozbalite iso subory potom spustite instaler a date tam potom crack. a tu je moj problem po 5 minutach hrania mi to vyplo do windowsu... a teraz mi po kazdom loade vyhodi hru do winu... skusal som aj rozne cracky ... prosiiim o radu
Sphinx presne toto som si myslel ked som rozmyslal nad tym ako to ze mozu doslova miliony ludi hrat so stiahnutou hrou na steamovych serverov bez toho aby sa s tym cokolvek robilo. Myslim ze je to az do oci bijuce.