Drivery pre DELL Inspiron 5160

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Miki446
Novice
Novice

Drivery pre DELL Inspiron 5160

Príspevok od používateľa Miki446 »

Zháňam drivery na všetky súčasti tohto notebooku. Hľadal som na nete, ale vždy, keď som našiel stránku , tak sa to nedalo stiahnuť (dokonca aj stránka výrobcu) alebo mi napísalo, že sa nedá nainštalovať. Cez DRIVER MANAGER DOWNLOAD mi to tiež nejde, lebo mi ani za .... nechce nájsť sieť ( cez mikrovlnku). Som zúfali. S.O.S
tom4s7
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tom4s7 »

mne to z tejto stránky ide...
Inspiron 5160

Dám len Download a potom Download via Internet Browser a bez problémov.
Miki446
Novice
Novice

Kliknem napr. na Chipset. Vyroluje mi okno s dvoma položkami. Kliknem na download a vyhodí mi okno lauch instalation. Po chvýli zmizne a vyhodí mi okno instalovať DELL driver download Manager. Asi som lama ale to predsa nie je driver.
tom4s7
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tom4s7 »

Asi si predtým klikol, tam kde si nemal. Keď si to prvýkrát sťahoval, tak ako po kliknutí na download vyhodilo okno s výberom, či chceš stiahnuť ten dwnld manager, alebo chceš stiahnuť priamo driver, tak si asi nechal označenú možnosť stiahnuť dwnld manager a zaškrtnuté políčko Remember my selection.
Vymaž si nedávnu históriu (ak používaš FF), prípadne v inom prehliadači neviem presne kde sa takéto nastavenia ukladajú, ale asi stačí vymazať nastavenia stránok.

A potom znovu pri sťahovaní z tej stránky vyber druhú možnosť :arrow: Download via your Internet Browser

btw: ak by si si s tým aj tak nevedel dať rady, tak napíš čo chceš stiahnuť, ja to posťahujem a upnem niekde (rapidshare, mediafire...)
Prílohy
dwnldff.PNG
Miki446
Novice
Novice

jj. Diki moc. Už som to posťahoval
Napísať odpoveď