KTO JE NA COM ZAVISLY A VAZNE
Tak PC určite, že áno. Samozrejme v istej miere, vstanem okolo tej 1ej a musím zapnúť PC, čeknúť tie novinky vo svete hudby, prezrieť fórum atď. A potom zapnúť CS-ko a rozohrať sa na pube, kým dojde každý zo školy pár mixov a tak.
Potom to je asi to, že neustále jem čokoládu,horalky,kakaové rezy atď.
Potom to je asi to, že neustále jem čokoládu,horalky,kakaové rezy atď.
no, aj ked to sem pisem nerad a rad by som, aby to bolo inac.. pomaly, ale isto zistujem, ze som zavisly na cigaretach... z rana, po skole, vonku si proste musim zapalit... potom namna pridu stavy nervozity a podobne..
inac ci som zavisly na pc povedat neviem, poslednu dobu tu travim malo casu (ked uz mam priatelku, tak som tu cez den chvilku rano, po skole a potom vecer na chvilu).
inac ci som zavisly na pc povedat neviem, poslednu dobu tu travim malo casu (ked uz mam priatelku, tak som tu cez den chvilku rano, po skole a potom vecer na chvilu).
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
samozrejme internet , bohuzial aj cigarety (ale oboma v tejto dobe zial netrpim len ja ) ,mobilny telefon ,ten si bravam aj na wc sak co keby niekto akurat volal
, celkovo asi ten posraty telefon sak ja volam stale ,na hudbe bez ktorej z domu ani nejdem ,nemam proste rad ticho ,a najviac som asi zavisli na tom pocite ked som s mojou milovanou
to je neopisatelna vec 
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Homer J Simpson
Medium Star
-
iceman1414
Medium Star