Najlepsi hosting

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

A čo nevieš? Websupport je jasná voľba.. ;)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

brm napísal:A čo nevieš? Websupport je jasná voľba.. ;)
Ano v mnohom su mi sympatickí a už už som bol tam, ten hosting šitý na mieru je pekný nápad a asi by som ich aj volil keď by som nahadzoval web pre neakú firmu, ktora si to nema problem zaplatit atd. a potrebovala by vysoku spolahlivost.

Lenze je chcem nahodit vlastnu vec, skor zatial v testovacom zmysle, a nemusim sa urcite spociatku obavat vysokej navstevnosti, alebo barsakeho ineho naporu, .. preto neviem nakolko by sa mi oplatilo volit lacnejsie alternativy ako elbiahosting.sk atd.

//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2009, 10:57 )
a co vravite na toto :) https://www.forpsi.com
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Aky je rozdiel medzi firemnou strankou a vlastnou vecou? Tam ide o tu sluzbu predsa a nie o typ stranky...
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

yazoo napísal:Aky je rozdiel medzi firemnou strankou a vlastnou vecou? Tam ide o tu sluzbu predsa a nie o typ stranky...
Firma potrebuje nutne vysoku spolahlivost, silnu podporu a investovane peniaze sa jej spravidla mnohokrat vratia, preto nieje problem si zaplatit. Investicna navratnost je u mna nulova, v podstate len skusam ci sa to co chcem vobec ma sancu ujat, nepotrebujem dostupnost na urovni 99,995 percent, ani bleskovu podporu atd atd.

ale mozno sa mylim, rad sa necham poucit..
Napísať odpoveď