hej a k tomu to prezentovali ako rockovu baladuThrash/Death napísal:rockové kolo bola urážka rocku. Dramaturgovia sú hluché polená keď ako rockovú skladbu vyberú nejakú baladu kde nezaznie ani gitara
Česko-Slovenská Superstar
Tú Ištvancovú nejdem hodnotiť ako speváčku alebo aký má charakter , ale pre mňa má najkrajšiu farbu hlasu. To či vie spievať alebo nie už nechám na porotu.
Ja neviem všetci chvália toho Chodúra ... Uznávam , že to vie vytiahnuť tie výšky možno najviac zo všetkých , ale tá farba hlasu sa mi nepáči. Pripadá mi ako nejaký podradný spevák z Repete.
Neukameňujte ma prosím

Ja neviem všetci chvália toho Chodúra ... Uznávam , že to vie vytiahnuť tie výšky možno najviac zo všetkých , ale tá farba hlasu sa mi nepáči. Pripadá mi ako nejaký podradný spevák z Repete.
Neukameňujte ma prosím
Mne je najviac lúto toho že vypadla Leona... dievča mala brutálny hlas, aj keď sa mi nepáčilo ako zaspievala Pink, ale proste sympatická, zo super hlasom a tak...
Iných nejdem hodnotiť, na to sú tam esemeskujúci, ale ak aj vyhrá hocikto, tak akú bude mať budúcnosť???? veď kto zo superstaristov je teraz najviac populárny? veď po Vierke už ani pes neštekne.. a Koščová? tá je rada že sa o nej už nikde nepíše ani nič podobné...
Iných nejdem hodnotiť, na to sú tam esemeskujúci, ale ak aj vyhrá hocikto, tak akú bude mať budúcnosť???? veď kto zo superstaristov je teraz najviac populárny? veď po Vierke už ani pes neštekne.. a Koščová? tá je rada že sa o nej už nikde nepíše ani nič podobné...
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
noo ako to povedat ,superstar by dopadla vzdy uplne inak keby nehlasovali len 15 rocne male deti s pohlavym bez vtaka pretoze ako bol bezdeda bol teraz aj ben ktoreho hlasovy deficit bol niekde na mile vzdialeny nap. chodurovi ktory sa mne hlasovo aj tak nepaci kedze mam rad rockovu hudbu a styl tom jones ma nejako nikdy netrapil . cele je to fraska a nikdy v superstar neslo o hlas ,
Tam je to o šikovnosti, kto sa s akými ludmi dá dokopy... Trebars zdena predna a cmorik si našli spravnych ludi, a tak to aj vyzera... nieje všetko len o talentekafiatko napísal:veď kto zo superstaristov je teraz najviac populárny?
-
mirak2
Hardcore addict
on ma taku farbu od prirody, on je rodina s nedvedom z juve, myslis ze aj on si farbi vlasy? maju ich stejne.Qerten napísal:nejak extra to nepozeram ale teraz tam spievala nejaka buzna s blond nafarbenymi vlasmi.. haloo, ta farba na vlasi nieje pre chlapov ale pre slecinky
Absolutne suhlasim, je pravda ze Smajda ma charizmu, vie to rozprudit, ale nema hlas...redliner napísal:podľa mňa vyhrá Šmajda ale lepšie spieva jednoznačne Chodúr
Chodur zase naopak ma hlas a velky, ale je tam jak mrtvola.
-
Thrash/Death
Star
Šmajda rozhodne má hlas, len nemá taký rozsah. Určite si ho časom pekne ohobľuje a bude z neho na pomery rádiových/televíznych hviezd aspoň ľahký nadpriemer. To že má trošku charizmy a šoumenstva mu len pridáva k dobru.
Chodúr je technicky dobrý spevák, ale len pre určité publikum, nevie urobiť šou a spievať vie len staré vykopávky typu Tom Jones alebo Tina Turner. Veľa pesničiek so svojim feelingom pohnojil. Miro je nielen Slovák, ale navyše aj Košičan, takže držím palec
Chodúr je technicky dobrý spevák, ale len pre určité publikum, nevie urobiť šou a spievať vie len staré vykopávky typu Tom Jones alebo Tina Turner. Veľa pesničiek so svojim feelingom pohnojil. Miro je nielen Slovák, ale navyše aj Košičan, takže držím palec