strazca systemu-deaktivacia

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
hekerik
Expert
Expert

strazca systemu-deaktivacia

Príspevok od používateľa hekerik »

aahojko potreboval by som nieco cim by som odblokoval strazcu systemu mi mame totiz v skole kompi a v nich to je a neda sa nic spustit a ani niektore stranky...pls help :cry:
ucitel nemmaa zlitovani
ASU
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ASU »

No asi majú dôvod prečo to blokujú.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Na hodinach infosi mas robit to co povie profak a nie chodit po inych strankach, asi ho to prestalo bavit a pristupil k blokovaniu. Odblokujes to zadanim kodu do programu, inak to pravdepodobne nejde. :P
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

na miesto surfovania po nete by si sa mal venovat tomu comu sa mas venovat ked s pracou skoncis skor nie je na skodu zdokonalovat sa v slovencine
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Hlavná vec, že máš nick hekerik, ale "hacknúť" si program nevieš. :lol: Fakt by si mal radšej na hodinách dávať pozor a nie robiť hlúposti. Najviac blokovaný je ten slávny pokec.sk, na ktorý aj u nás chodí skoro celá trieda a potom nič nevedia a letia samé 5ky. Ak sa aj tak chceš dostať na nejakú stránku, tak skús program UltraSurf a ak máte aj blokovanie spustenia programov, tak vyskúšaj anonymizery. Inak strážca systému nevie spolupracovať s Google Chrome, čiže ťa tam pustí na všetky stránky. :-)
hekerik
Expert
Expert

diiik prepacte ze pisem s tak vela chibami ale sa fest ponahlam a ano je blokovane takmer vsetko az na mozillu a vytvorenie worldu uz som tam aj dal virus vlastnorucnej vyrobi :D ktori uz je aj spusteny ale vela to nepomohlo pretoze ten vir nedokaze mazat skritee a antivirakom chranene subori :cry:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Aha.

Ale este stale sa v noci pocikavas, ze?
hekerik
Expert
Expert

ee :lol: to si sa netrafil pisem tak lebo sa mi tak pise dobre ale zato diktaty mam za 3 :oops: a ne nepocikavam sa ale ja sa aspon nepokakam z toho ked nekto zroby chybu
:twisted:

....prepacte mam zli den

//autoeditácia príspevku ( 26 Nov 2009, 7:44 )
a uz som na to prisel musim len poriadne pretazit komp a ono to potom nestiha a ja to vipnem cez alt+ctrl+del :D
huraaaa :lol:
wowwac
Novice
Novice

Re: strazca systemu-deaktivacia

Príspevok od používateľa wowwac »

cez to preťaženie to už nefunguje... ja som v tom našiel taku škarku, a cez to sa dá vymazať cely strážca systému...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Plasmon napísal:Na hodinach infosi mas robit to co povie profak a nie chodit po inych strankach, asi ho to prestalo bavit a pristupil k blokovaniu. Odblokujes to zadanim kodu do programu, inak to pravdepodobne nejde. :P
My sme mali niečo podobné (hlavne dali ochranu na PC poriadnu lebo som sa im stále dostal do konta na PC a robil si vlastný admin účet) no teraz v 4tom ročníku pridali aj ochranu aby ti sledovali PC alebo aby ti odpojili net. Ja som mal na PC vistu a tam to šlo v pohode odstaviť (bolo heslo a nešlo odinštalovať ale Repairu sa to nebránilo :D ).
Na 7dmičkách to už ale nešlo odstrániť.
Napísať odpoveď