K: kupón pre blízkeho na dva roky zdarma od T-mobile
-
Black.Raven
Medium Star
K: kupón pre blízkeho na dva roky zdarma od T-mobile
Súrne zháňam kupón od T-mobile na akciu "pre blízkeho zdarma na dva roky". Prosím, ak by mal niekto možnosť ho predať alebo zohnať, bol by som Vám povďačný.
Ďakujem za všetky ponuky
S pozdravom Black.Raven
NA CENE SA URČITE DOHODNEME
Ďakujem za všetky ponuky
S pozdravom Black.Raven
NA CENE SA URČITE DOHODNEME
-
Black.Raven
Medium Star
-
Black.Raven
Medium Star
tak to sa mi zdá dosť prehnaná cena, keďže prakticky "ušetríš" 10 eur po dobu 24 mesiacov - 240 euro. Aspoň tak sa mi to javí.bonno50 napísal:uff tak to je strasne malo kamaratovy to zajtra beriem za 150 plus mobil za 9 Euro
-
Black.Raven
Medium Star
To viem, že keď si niekto zoberie mobil bude musieť platiť 9.90 mesačne, ale bude mať "zadarmo" ďalší balík na 24 mesiacov. Ale ja ho nepotrebujem. Ani telefon nechcem, radšej si kupim nebrandovaný.
Preto sa mi ponuka predchádzajúceho užívateľa zdá byť celkom nezaujímavú a cenovo dosť prehnaná.
s tým telefonom len aby si sa neprekvapil
dosť do súri
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 17:10 )
UP!!!
s tým telefonom len aby si sa neprekvapil
dosť do súri
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 17:10 )
UP!!!
-
Black.Raven
Medium Star
mne je jedno po kolko niekto predava tie kupony bud je debil alebo ma vela penazi ked niekto kupon ktory ma hodnotu 240 Euro preda za 50 ? divne
Ja som mal ponuky od 100 do 150 a bezproblemov som ho predal za 150 + pivo a poznam viecerych kto to predava za tolko cize ty co to predavaju za 50 sa samy odrbuju
Ja som mal ponuky od 100 do 150 a bezproblemov som ho predal za 150 + pivo a poznam viecerych kto to predava za tolko cize ty co to predavaju za 50 sa samy odrbuju