mam win vista 64bit a chcem este win xp 32bit da sa to ?
mam win vista 64bit a chcem este win xp 32bit da sa to ?
ahoj pls poradte mi .ale iba taky co to uz skusali . mam dva disky 250 gb tam mam vistu 64 bit a terovy disk tam chcem dat win xp 32 bit chcem aby mi FUNGOVALI OBI DVA a neviem ci sa to da spravit kedze je tam rozdiel 64bit a 32bit a este zevraj sa instaluju windovsi podla veku od 98 a novsie tak poradte niesom uplna lama len nechcem aby mi padla vista ak niekto viete ci to ide tak poradte . pc konfiguracia : intel quad core ,4giga ram . dva disky ,grafika 4870 atina ... pls kto to skusal dajte vedit budem vdacny

ak máš 4GB ram, tak je 32bit XP blbosť. to už si tam radšej nahoď 64bit win7 a vyhoď vistu 
keby si veľmi chcel XP a vistu, tak si ten 250GB disk rozdel na dve partície, pričom na jednej si nechaj tú vistu a na druhú nainštaluj XPčko. potom si softom easyBCD doplň do zavádzača visty XPčko
inak, google
dualboot vista XP 
keby si veľmi chcel XP a vistu, tak si ten 250GB disk rozdel na dve partície, pričom na jednej si nechaj tú vistu a na druhú nainštaluj XPčko. potom si softom easyBCD doplň do zavádzača visty XPčko
inak, google
-
onetwothree
A NEBOLO BY JEDNODUCHSIE NA TEN TEROVY DAT XPECKO LEBO JA PROSTE VISTU CHCEM MAM JU ORG A IDE FAJNE A XP POTREBUJEM NA PROGRAMOVANIE A NA AUTOCAD NEAKY STARSI LEBO TEN NOVY JE DOBRY ALE TROSKA INY A DO SKOLY PRACE POTREBUJEM ATD ... TAK KEBY SOM TEN 250GB ODPOJIL... A NECHAL IBA TEROVY A NAN NAINSTLALOVAL XP A ZAPOJIL HO NAZAT TEN S TOU VISTOU NEFUNGOVALO BY TO AJ TAK ?Curuj napísal:ak máš 4GB ram, tak je 32bit XP blbosť. to už si tam radšej nahoď 64bit win7 a vyhoď vistu
inak, googledualboot vista XP
-
wintermute
Light Star
Teoreticky by to malo ísť, ale ak je to len kvôli pár veciam, tak by som šiel skôr do virtuálneho PC s winXP - nebudú žiadne problémy s ovládačmi, Netrebna reštartovať PC, keď sa chceš prepnúť do druhého OS...
Myslím, že za vyskúšanie to stojí.
Môžeš skúsiť napr Microsoft Virtual PC je to len niečo cez 30MB a je zdarma na stiahnutie rovno zo stránok M$
Myslím, že za vyskúšanie to stojí.
Môžeš skúsiť napr Microsoft Virtual PC je to len niečo cez 30MB a je zdarma na stiahnutie rovno zo stránok M$