Assasin`s Creed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

Achilleus napísal:Ludia nevedeli by ste mi pomôcť alebo poradiť?? Chcel som si to zahrať keď už mám nový PC, tak som si kúpil original hru Assasin´s Creed Director´s Cut CZ. Hra šlape perfektne na full detailoch ale akonáhle niekoho napadnem alebo zabijem, tak sa mi hra na 10 seúnd zasekne... je to dosť otravné. Dal som všetko na minimum a robí to tak isto, no neviem kde je problém.
Mas updatnuty driver grafickej karty?
Achilleus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Achilleus »

Slayter napísal:Mas updatnuty driver grafickej karty?
To som spravil ako prvé a nepomohlo.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Slavo120 & Bilingo: Lol? ja mam Athlon 3200+ (2,1ghz); 2gb ram a grafiku Radeon x1650 256mb a na low mi to ide cca 20-25 FPS, cize to moc hratelne neni... nechapem. :shock:
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

no to je asi tym ze som hral CoD 4 19fps a zdalo sa mi to hratelne asi je rozdiel v tom niekomu staci 20fps niekomu nestaci 30 :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Už druhý deň prechádzám túto hru a myslím si, že je to pecka. Čakám na tú 2ku, dúfám, že tam upravia AI tých bojovníkov, lebo vždy útočí na mňa len jeden, nikdy ma nenapadnú viacerí naraz dosť zlé. Inak gameplay je neskutočne dobrý a podľa mňa tie vlajky a ostatné blbosti čo sa majú zbierať sú zbytočné, mali by rozšíriť dej a dlžku hry :wink:

Jaj, a v tej 2ke by mohli tie deje, tie reči tých ludí tam nejak nastaviť aby sa to dalo prepínať, strašne ma to nebaví počúvať to blabotanie :?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Royalflush napísal:Slavo120 & Bilingo: Lol? ja mam Athlon 3200+ (2,1ghz); 2gb ram a grafiku Radeon x1650 256mb a na low mi to ide cca 20-25 FPS, cize to moc hratelne neni... nechapem. :shock:
neviem nemoze to byt grafikou ?? .. mimo mesta mi to ide pekne plynulo bez cuknutia v mestach to ma obcas zadrhele ale da sa to aaa na low som si to dal len kvoli tomu ze to zacalo nehorazne sekat ked som zabil svoj ciel a vsetci ma zacali nahanat .... ale extra ma to nechytilo bol som trochu sklamany rychlo to omrzelo takze som to nahral vyskusal zahral cca polku hry a vymazal :D

//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 23:17 )
aaa procesom mam AMD Athlon 64 [email protected] .. takze na takej istej frekvencii ako ty ramku mam mensiu grafiku asi o cosi lepsiu .. ale tak pre mna je hratelne tych 20-25 a mimo mesto aj 30FPS ja si nenavyberam a som rad ze si zahram ako tak rozumne s mojou zostavou :D
SSemteXX
Guru
Guru

Bože!

Dúfam, že v tej 2ke uľahčia výstup z tej hry, lebo toto mi už ide strašne na nervy, najprv musím dať Exit v hre, potom ma to hodí do Animus-u, tak potom z Animusu dať Exit Animus, potom dať Escape a dať Quit Game a potvrdiť, potom si znovu vybrať profil a tam naľavo dať exit a zase potvrdiť. No maximálne nervy, to sa radšej hodím do Winu a ukončím to cez procesy :evil:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty snad nepoznas alt+F4?
SSemteXX
Guru
Guru

Poznám, ale ALT+F4 je len východisková situácia. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

SSemteXX napísal:Poznám, ale ALT+F4 je len východisková situácia. :wink:
Myslíš núdzová? Prečo?
SSemteXX
Guru
Guru

Tak určite, by bolo ľahšie, keby som v hre stlačil ESC a mal by som na výber Exit to Windows :wink:
Gangy
Darca
Darca

No urcite je to inteligentnejsie riesenie nez sa prepnut do winu a ukoncovat to cez spravcu uloh, nie?

A mas tam jednu ciarku naviac.
SSemteXX
Guru
Guru

No prešiel som to, ajkeď hra má viacero chýb nedostatkov je to celkom slušné, na konci zabíjanie toho "masayf"-a či ako sa volal sa mi zdalo troška trapné. Ale celkovo tá hrateľnosť je dobrá, štvalo ma len to, že vždy na mňa útočí len jeden protivník, nevrhnú sa na mňa 5i a nehodia ma na zem atď. Ešte by som asi ten problém zriešil, čo sa týka zabíjania nepriateľov, tí silnejší rytieri keď sa na mňa vrhli, nemohol som ich mečom zabiť na prvú ranu, len ich dosekať na zemi, ale samozrejme nemôže byť nič dokonalé dúfam, že to v tej 2ke upravia, a samozrejme tie "DNA" ako health-y sa mi zdali smiešne, totiž sekli ma 5krát a stál som na nohách, mohli to urobiť tak, že keď ma seknú tak padnem na zem, musím utekať atď. :wink:

Ale očakávam tú 2ku, som zvedavý :)
timhko123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa timhko123 »

ja mám taký problém že normálne hrám hru všetko fajn len jedna vec ma serie nejdu mi dabingy vobec nikto nič nehovorí ani okoloie a občas nejdu zvuky vobec ... je to naničč ... može to byť starou zvukovkou ?...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

timhko123 napísal:ja mám taký problém že normálne hrám hru všetko fajn len jedna vec ma serie nejdu mi dabingy vobec nikto nič nehovorí ani okoloie a občas nejdu zvuky vobec ... je to naničč ... može to byť starou zvukovkou ?...
chod do ovladacieho panelu, tam daj zvuk a zvukove nastavenia, hore vyber kartu zvuk, na polozke prehravanie zvuku daj spresnit a tam daj vykon,tam budes mat hw urychlovanie tak to daj na 3 alebo na 2 palicku zprava :), mal som ten isty problem a pomohlo to :)
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Dá sa niekde stiahnut na tuto hru samostanta cestina??? :)
timhko123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa timhko123 »

Daggertail napísal:chod do ovladacieho panelu, tam daj zvuk a zvukove nastavenia, hore vyber kartu zvuk, na polozke prehravanie zvuku daj spresnit a tam daj vykon,tam budes mat hw urychlovanie tak to daj na 3 alebo na 2 palicku zprava :), mal som ten isty problem a pomohlo to :)
Diki kámo :)

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2009, 12:20 )
cZaR napísal:Dá sa niekde stiahnut na tuto hru samostanta cestina??? :)
a nenajdeš keďže to vyšlo ako profesionálna česká verzia :) ...
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Assasin`s Creed

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

neviete ako sa da nastavit ovladanie na gamepad :?: ,je tam iba mys a klavesnica a samotna klavesnica ci by sa to nejako nedalo spravit :?:
Gangy
Darca
Darca

Urcite sa to da, ja som to hraval len na gamepade, len to tam niekde musis prepnut. Viac ti neporadim, nepamatam sa a nemam to uz nainstalovane.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

ahojte mám taky problem...Hrám hru a ide tak zrychlene...rychlejšie než by mala ist...čo mam robit? dal som aj všetko na High ale nepomáha furt ide hra rýchlo
Napísať odpoveď