PSP hry
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: PSP hry
Nie,flashni si to sám.sakac napísal:Čaute chcel by som sa spýtať, či sa dajú "napaľované" teda stiahnuté hry dať na PSP bez toho aby som PSP flashol ale spravil s nim niečo iné. Pretože v blízkosti môjho mesta takýto človek neexistuje ktorý by vedel flashnut PSP.
Dejf tu si maju ludia pomahat a nie posielat sa do riti. Ked nevies poradit tak sa nezapajaj do temy.DeJF napísal:Nie,flashni si to sám.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Veď som mu normalne napisal , že inak ako flashntu sa to nedá , a keď to nemá komu dať tam nech si to flashne sám . Ako som ho psolal do riti ? Get real.PsychoS napísal:Dejf tu si maju ludia pomahat a nie posielat sa do riti. Ked nevies poradit tak sa nezapajaj do temy.
// nenapisal som len to - Ale napisal som mu aj to , že to musí mat flashnute , inak si stiahnute hry nezahra
Keby si mu aspon napisal ako to ma flashnut sam. Ale napisat bezvyznamnu informaciu "flashni si to sam" mi pride dost nevhodne. On hlada pomoc. Tvoja odpoved mi napomocna neprisla. Skor vyznela tak neprijemne.DeJF napísal:Veď som mu normalne napisal , že inak ako flashntu sa to nedá , a keď to nemá komu dať tam nech si to flashne sám . Ako som ho psolal do riti ? Get real.