CS:S Steam

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

CS:S Steam

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Cavte kupil som si CS Source DVD steam nainstaloval som to . Potom som dal activate product zadal som CD key a uz mi vsetko ide .Chcem sa opitat , ked si preinstalujem PC tak potom co ? Znova vsetko nainstalovat , prihlasit sa pod tim istym steamom a CD key bude platit ? Alebo ako to mam urobit ??? Uz ich len stiahne nainstaluje a budem hrat ? Dakujem
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Stiahnes steam, prihlasis sa a stiahnes CS:S do PC. That's all!
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Ten CD-Key ktorý zadávaš sa ti ukladá na tvoj účet, na tvoje meno. Čiže nabudúce keď to budeš inštalovať, stačí sa len prihlásiť, CS:S bude samo aktivovaný, netreba zadávať žiadny key :wink:
asterix3691
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa asterix3691 »

Super . DAkujem

Nechcem zakladat new topic chcem sa opitat este , preco ked sa pripojim na nejaky server a stahuje niejake moduli a hudbu a take . Pripojim sa stiahne odpojim sa zahram nieco ine , pripojim sa na ten isti znova vsetko stahuje a musim cakat . please poradi mi niekto . Dakujem
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

asterix3691 napísal:Super . DAkujem

Nechcem zakladat new topic chcem sa opitat este , preco ked sa pripojim na nejaky server a stahuje niejake moduli a hudbu a take . Pripojim sa stiahne odpojim sa zahram nieco ine , pripojim sa na ten isti znova vsetko stahuje a musim cakat . please poradi mi niekto . Dakujem
to len na zaciatku ,mozno v inej mape su ine a nove zvuky a tak ,alebo nakoniec ked mas cs source v zakladnej instalacke chyba tam mnoho map ktore sa hravaju ,je mozne ze kym si hral inde server zmenil mapu na taku ktoru ty este stiahnutu nemas ,ono postupne sa ti stiahne vacsina map a prestane to nemaj obavu :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

yazoo napísal:Stiahnes steam, prihlasis sa a stiahnes CS:S do PC. That's all!
ak mas DVD doporucujem nainstalovat steam potom CSS potom sa prihlasit ono stiahne nejake updaty na CSS a mozzes hrat =)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Zvuky si stiahnuť nemusíš, jedine modely ludí/postáv. Ale keď nechceš aby sa sťahovali, do konzoly si napíš "cl_allowdownload 0" :wink:
dricik333
Novice
Novice

Re: CS:S Steam

Príspevok od používateľa dricik333 »

caute mam otazku... kupil som si counter strike Source , a ked chcem mat steam to si musim naistalovat aj to csko co je original na tom dvd alebo mi staci naisnstalovat len steam a csko moze byt hociake... lebo ked som naistaloval steam potom som dal naistalovat to cs co je na tom dvd tak mi to slo ale ked som chcel ist na daky server tak mi ani jeden niesiel.. nedali sa mi ani pridavat medzi ublubene proste nic neslo... poradte plss DIIK.!!!
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: CS:S Steam

Príspevok od používateľa Arkaz »

Stiahnes steam a musis nainstalovat CSS co je na DVD alebo to co ti stiahne priamo cez steam.
Napísať odpoveď