Rad by som si nechal poradit s vyberom notebooku, kedze moj stary dodychal, a zial nevyznam sa momentalne v notebookoch, ktore su dobre a spolahlive, ake parametre by mali mat. Moje poziadavky su:
- matna obrazovka
- procak aspon 2,2 Ghz dual core
- dobra grafika - kvoli multimediam a aktualnym hram...
- cena - samozrejme cim nizsie tym lepsie, ale max. cca 1000 eur.
Bol by som vdacny, ak by ste mi poradili aspon spolahlive znacky, uplny ideal aj konkretne masiny...
Diky
VYBER NOTEBOOKU
Otazka preferencie vyrobcov sa tu riesila vela krat. Apple, Dell, Asus su kvalitativne asi najlepsie co najdes.
Poradil by som ti tento. Dovod je asi zrejmy, dostatok vykonu zabezpeci i7 mobilny procesor a relativne vykonna grafika. So znackou HP mam dobre skusenosti. Akurat cena je trochu nad tvoj limit.
Poradil by som ti tento. Dovod je asi zrejmy, dostatok vykonu zabezpeci i7 mobilny procesor a relativne vykonna grafika. So znackou HP mam dobre skusenosti. Akurat cena je trochu nad tvoj limit.
-
HekerPivo
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
j@ro napísal:Otazka preferencie vyrobcov sa tu riesila vela krat. Apple, Dell, Asus su kvalitativne asi najlepsie co najdes.
PS: a sorry za tu vetu "to ty co davas" strasne sa mi paci jak to hovoria v serialoch