VYBER NOTEBOOKU

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mesje
Novice
Novice

VYBER NOTEBOOKU

Príspevok od používateľa mesje »

Rad by som si nechal poradit s vyberom notebooku, kedze moj stary dodychal, a zial nevyznam sa momentalne v notebookoch, ktore su dobre a spolahlive, ake parametre by mali mat. Moje poziadavky su:
- matna obrazovka
- procak aspon 2,2 Ghz dual core
- dobra grafika - kvoli multimediam a aktualnym hram...
- cena - samozrejme cim nizsie tym lepsie, ale max. cca 1000 eur.

Bol by som vdacny, ak by ste mi poradili aspon spolahlive znacky, uplny ideal aj konkretne masiny...
Diky
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa j@ro »

Otazka preferencie vyrobcov sa tu riesila vela krat. Apple, Dell, Asus su kvalitativne asi najlepsie co najdes.

Poradil by som ti tento. Dovod je asi zrejmy, dostatok vykonu zabezpeci i7 mobilny procesor a relativne vykonna grafika. So znackou HP mam dobre skusenosti. Akurat cena je trochu nad tvoj limit.
HekerPivo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa HekerPivo »

j@ro napísal:Otazka preferencie vyrobcov sa tu riesila vela krat. Apple, Dell, Asus su kvalitativne asi najlepsie co najdes.

Poradil by som ti tento. Dovod je asi zrejmy, dostatok vykonu zabezpeci i7 mobilny procesor a relativne vykonna grafika. So znackou HP mam dobre skusenosti. Akurat cena je trochu nad tvoj limit.
:shock: to ty co davas? :shock: hp pavilion? sak ten notebook ma nenormalne problemy so softom a neraz aj s hw je to prepadak hp-ciek :lol: (nemyslim konkretne NB ale celu seriu pavilion..). do 1000€ by som zvolil urcite sony vaio a nic ine ak mas aspon 3200€ tak apple macbook a ne nejaky pavilion.. napr. tento by mohol byt fajn: http://www.alza.sk/sony-vaio-nw21sf-s-d142238.htm
PS: a sorry za tu vetu "to ty co davas" strasne sa mi paci jak to hovoria v serialoch :D
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Tak sa uz snad poucili a dv7 rada moze byt top od hp. Tak myslim, ze hw zvolili zaujimavy takze nemal by byt problemy a o tych softwarovych neviem... Uz len ten marketingovy tah, ze mas i7 v notebooku je fajn :)

Ja mam nb tiez od hp sice nie pavilion a nemal som s nim od zaciatku ani jeden problem.
Napísať odpoveď