Zdravím, kúpil som si notebook ASUS X61SL-6X204 bez operačného systému. Chcel som nainštalovať naň Windows 7 no nejde. Normalne som nastavil v BIOSE first boot z CD/DVD, no dvd nenačíta a napíše vždy reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ...kde môže byť chyba? pls help
Musím sa priznať, že tento problém som mal aj ja. Mám Vistu na DVD a nikdy som ju nevedel boot-ovať z BIOS-u priamo, mohol som mať nastavené boot device na CD/DVD mechaniku, ale aj tak to nešlo, musel som hodiť CD od XP nainštalovať XP a potom nahodiť Vistu.
Keď mi niekto vysvetlí prečo nejde boot-ovať z DVD budem vďačný
SSemteXX napísal:Musím sa priznať, že tento problém som mal aj ja. Mám Vistu na DVD a nikdy som ju nevedel boot-ovať z BIOS-u priamo, mohol som mať nastavené boot device na CD/DVD mechaniku, ale aj tak to nešlo, musel som hodiť CD od XP nainštalovať XP a potom nahodiť Vistu.
Keď mi niekto vysvetlí prečo nejde boot-ovať z DVD budem vďačný
Tak mám dať XP-čko na CD , nainštalovať a z XP-čka nainštalovať Win7-ku?
z XP na win7 to tuším nejde ale skús tam vopchať XP či ho nabootuje
druhá vec čo mi napadá skús použiť kvalitnejšie DVD a napáľ ho 4X asus má zlé mechaniky mne blbne a to mám NB pol roka a na nete je tiež zopár článkov o DVD-mechanikách na asuse
...no XP-čka nabootovalo ....tak snad bude chyba len v tom DVD s win 7, ale ked z neho už rajainštalovali tak neviem...musim zohnat inu sedmičku a snad pojde