I/P: iPhone 3G 8GB a /3G S 32GB/

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

I/P: iPhone 3G 8GB a /3G S 32GB/

Príspevok od používateľa icefiresr »

Predam tieto dva iPhone, nove, vo foliach, so zarukou, oba akceptuju vsetky SIM karty, kazdy ma plne funkcnu navigaciu s mapami celej Europy v slovencine.

Cena 3G S je 560, 3G 295 Euro. Vylucne osobny odber v Nitre. Platne do locku. Ceny su pevne. Predavam aj inde.

:!: Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. :!:

Foto:
Prílohy
3GS.jpg
3G.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Na požiadanie autora vymažem môj príspevok. Ja sa len chcem spýtať jednu vec. Je zdravé pýtať za iPhone 3GS 560 eur, keď HTC HD2 Leo stojí nový 530? HTC HD2 Leo rozmlátil iPhone 3GS na prach, neostal po ňom ani ten. To len tak bokom a otázka na zamyslenie. Ako som povedal, ak Ti bude vadiť moje OT, vymažem ho.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

ten 3G este mas ? :twisted:
icefiresr
Addict
Addict

uplink, je to vec nazoru, ja som mal 2G uz pekne davno a na tento telefon som si vazne zvykol a vyhovuje mi. Samozrejme, kazdy ma ine poziadavky. Cena je preto taka, aka je, lebo 32 GB verzia nie je ani jedna vo volnom predaji pod rukou, co som pozeral momentalne su iba 16GB.

3G S je rezervovany pre zaujemcu mimo fora, ktory si pon pride zajtra okolo obeda, 3G je zatial este stale volny.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

uplink je to na dlhu debatu ale keď sa niekomu pači iphone tak prečo by si mal kupovať nejakého Lea ? Je síce papierovo pekný ale dizajn 0 bodov taktež všetci ho porovnávate aký ma procesor ram a podobne. Ale porovnávate ho s telefónom ktorý má pol roka ! O pol roka vyjde nový iphone myslím že sa máme na čo tešiť a potom ho môžeme porovnávať s Leom ktorý bude mať akurat pol roka. A o aplikaciach ktore su na iphone radšej pomlčím.
icefiresr
Addict
Addict

jukel dakujem za nazor, prave tych 100k+ aplikacii je dovod, preco som tak rad, ze ten telefon mam. Este bude chvilku trvat, kym ho Android dobehne.

Ale naozaj vas poprosim ak mozem, aby sa to tu nestrhlo na iPhone flame - proste su ludia, co im iPhone vyhovuje a ludia, co ho nemusia.

//autoeditácia príspevku ( 21 Nov 2009, 12:30 )
Takze 3G S ma svojho noveho stastneho majitela, 3G je stale na predaj, som ochotny trosku spustit v pripade osobneho odberu alebo dat postu v cene :wink:

//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2009, 18:22 )
3G je uz zazalohovany pre DAMON88, zajtra sa objednava kurier, ktory mu ho prinesie domov.
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

ak by stal ten 3G 250€ tak by som zobral 3G 8GB je ideal cena 250€ s full prislušenstvom keby za 250€ tak daj vediet co to davas za cenu ked coRP predaval 3G 8GB za 150€
icefiresr
Addict
Addict

Asus, za tu cenu, aku si ty predstavujes, si mozes kupit rocny, dotlceny, popadany, so zlomenymi sluchatkami a nie novy, s foliami a uplne nepouzivany. To ze sa raz za cas nieco preda za super cenu je nahoda, nie je to pravidlo, to by si uz mal vediet.

Po problemoch s kurierom (a hlavne Slovak Parcel Service) sa 3G zajtra rano posiela DAMON88-ovi klasicky postou, ako krehka zasielka, s poistenim na 500 Euro a na dobierku. Zabaleny je perfektne, ako mi ho doniesol kurier z T-Mobile s bulbinkami a tymi blbostami. Postovne v cene ako som slubil :wink:

//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2009, 12:52 )
iPhone rano odoslany postou, ocakavam do 2 dni zasielku :wink:
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

vcera vsetko prislo v poraidku 100% zabalene :) som 100% spokojny :)
icefiresr
Addict
Addict

To som rad, mozeme to tu teda uzavriet momentalne :wink:

Ak by mal niekto zaujem o docky, su tu:
http://www.hojko.com/i-p-iphone-dock-t130883.html
Zamknuté