Apple/Mac
Jasne mam orginal... neriskoval som a kupil priamo v apple shope v UK. Kedze ide o obraz tak som kupil orginal redukciu keby to bolo mozno nieco ine napr. snura na iPhone (tu som kupil neznackovu) tak to neriesim ale na obraz si potrpim
Netvrdim vsak ze Cinani neurobia dobru redukciu alebo nedaj boze ze by poskodila MB...
dodo
Netvrdim vsak ze Cinani neurobia dobru redukciu alebo nedaj boze ze by poskodila MB...
dodo
potrebujem si nejakym sposobom osahat najlepsie snow leoparda, resp leoparda
kedze nemam mac potrebujem to vyriesit instalaciou na pc, mam nb s intel c2d procakom a nvidia grafikou
v idealnom pripade hladam sposob ako nainstalovat mac ako hlavny system, zachovanie windowsu nie je potrebne
druhy sposob, instalacia ako virtualny stroj napr cez vmware alebo VirtualBox
kedze tych sposobov je na nete spomenutych snad milion a nie je v mojich silach vyskusat vsetky, poprosim o co najkonkretnejsiu radu/odkaz na nieco co vam fungovalo staci meno (konkretny nazov hacku, imagu,...do SS) aby sme sa nedostali na tenky lad, aspon nie verejne
vopred za akukolvek radu dakujem
kedze nemam mac potrebujem to vyriesit instalaciou na pc, mam nb s intel c2d procakom a nvidia grafikou
v idealnom pripade hladam sposob ako nainstalovat mac ako hlavny system, zachovanie windowsu nie je potrebne
kedze tych sposobov je na nete spomenutych snad milion a nie je v mojich silach vyskusat vsetky, poprosim o co najkonkretnejsiu radu/odkaz na nieco co vam fungovalo staci meno (konkretny nazov hacku, imagu,...do SS) aby sme sa nedostali na tenky lad, aspon nie verejne
Co takto navstivit nejaky obchod kde predavaju tieto stroje?sundevil napísal:potrebujem si nejakym sposobom osahat najlepsie snow leoparda, resp leoparda
to je sice pekny napad, ale potrebujem maca aby som naucil nasich v tom robit, kedze v praci ho budu musiet zrejme pouzivatyazoo napísal:Co takto navstivit nejaky obchod kde predavaju tieto stroje?
takze to potrebujem viac menej ako ucebnu pomocku a navsteva obchodu toto neriesi
To co som ti uzpisal do PM... nie navsteva obchdu ale zapozicanie macbooku na skusobnu dobu...
iStyle Kosice
dodo
iStyle Kosice
dodo
Dost uvazujem o Magic mouse poslednu dobu. Jedine co ma odradza je to, ze neviem ci je to plnohodnotna nahrada za mysku s tlacidlami. System vyzera byt premakany, ale trocha sa toho obavam. Mate s tym nejake skusenosti? Nemam totizto naladu cestovat 40km (do KE) kvoli tomu, aby som si vyskusal jednu mys...
Na taky isty princip funguje tracpkad na macbookoch. Nestazujem sa...je to fakt namakane...na macbooku mi to doslova nahradza klasicku mysku.yazoo napísal:Dost uvazujem o Magic mouse poslednu dobu. Jedine co ma odradza je to, ze neviem ci je to plnohodnotna nahrada za mysku s tlacidlami. System vyzera byt premakany, ale trocha sa toho obavam. Mate s tym nejake skusenosti? Nemam totizto naladu cestovat 40km (do KE) kvoli tomu, aby som si vyskusal jednu mys...
Chcel by som to vyuzivat k MacBooku white. Jedine coho sa obavam je, ze to nie je myska, ktora sa da vyuzivat cely den. Teda, ze nesedi v ruke nejak ergonomicky a ze na nu nebudem moct polozit celu dlan ak sa chapeme. Mas s tymto skusenost? Ako casto ju vyuzivas denne?Lub0$ napísal:Na taky isty princip funguje tracpkad na macbookoch. Nestazujem sa...je to fakt namakane...na macbooku mi to doslova nahradza klasicku mysku.
Tiez som sa bal že si na nu nebudem vediet položiť dlan no ako som ju chytil tak som si to neuvedomoval že mam ruku zdvihnutu neviem hral som sa snou 2 minuty a pačila sa mi no 80€ je pekná pálka. Počkám si ja par mesiacov na skusenosti, uvidim ako si zvyknem na touchpad a potom budem uvazovat ci kupim alebo nie
Ako hovoris. Cena je slusna, no k Apple produktu sa ani necudujem. Mne ide o tie gesta, resp. tie ma na tom zaujali pretoze na MB White nemam ten skleneny multi-gesture trackpad takze preto by mi ho ta myska mohla vynahradit. Kde si ju skusal?jukel napísal:Tiez som sa bal že si na nu nebudem vediet položiť dlan no ako som ju chytil tak som si to neuvedomoval že mam ruku zdvihnutu neviem hral som sa snou 2 minuty a pačila sa mi no 80€ je pekná pálka. Počkám si ja par mesiacov na skusenosti, uvidim ako si zvyknem na touchpad a potom budem uvazovat ci kupim alebo nie