P: Xbox360
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
P: Xbox360
Xbox 360 Arcade , Falcon
flash- ixtreme 1.4 mechanika Benq
vsetky kable ktore boli v baleni
256MB pamatova karta,20GB HDD
2x bezdrotovy ovladac
krabica
zaručna nalepka
kupovany v marci 2008 cize je este v zaruke
BAN na Live nema, hry sa daju instalovat na HDD
+ plus Oficialny magazin Xbox360 s DVD
cena: 170eur
email: [email protected]
[email protected]
Najlepsie by bolo osobne v NR,Vrable,LV a okolie ... pripadne aj postou
flash- ixtreme 1.4 mechanika Benq
vsetky kable ktore boli v baleni
256MB pamatova karta,20GB HDD
2x bezdrotovy ovladac
krabica
zaručna nalepka
kupovany v marci 2008 cize je este v zaruke
BAN na Live nema, hry sa daju instalovat na HDD
+ plus Oficialny magazin Xbox360 s DVD
cena: 170eur
email: [email protected]
[email protected]
Najlepsie by bolo osobne v NR,Vrable,LV a okolie ... pripadne aj postou
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Lord ANAKIN
Professional
preto lebo:berija111 napísal:preco si myslis?? dovody som udal kukni ceny novych
1, Novy xbox 360 arcade nezozenes za 170e, idu od 180, 190
2, Revizia falcon uz neni kazova
3, je tam 20bg HDD co neni v arcade verzii cize to mas dalsie vydavky
4, su tam dva ovladace..a ten ide okolo 20-25e
cize cena okolo 150-170 je podla mna dobra
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Damon: preco vsetci rozmyslate nad tym ci nato je cip alebo nieje ? ja teraz idem do xboxu noveho bez cipu, preco? preto lebo rad podporim vyvojarov a zahram si mp. a nech mi hovori kto chce co chce ale kazdy si najde zopar eur na hru ...
//uplnik ale no, ebay fakt nepoznas , dnes som si uy kupil mirrors edge za 5 libier +1 postpvne a far cry 2 zberatelsku ediciu za 12 libier + 1 postovne. Fakt by som si nemyslel ze to napises ty
//uplnik ale no, ebay fakt nepoznas , dnes som si uy kupil mirrors edge za 5 libier +1 postpvne a far cry 2 zberatelsku ediciu za 12 libier + 1 postovne. Fakt by som si nemyslel ze to napises ty
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Filipito sorry ale nemôžem celkom súhlasiť. Konzolku zoženieš za 200 evri a hru za 40-70?
To je dosť biedna politika, nemyslíš? Ja osobne som si kúpil PS3 len preto, že brácho robil v brlohu a boli na to nejaké zľavy a skúšobné verzie sa dali požičať, ináč by som do toho nikdy nešiel. Mám svojich originálnych hier fakt máličko [15+-]. Proste ani lepšie zarábajúci človek si nemôže dovoliť kupovať hry na x-box 360 tak, ako by chcel. Si zober že za mesiac výjdu cca 2 - 3 tituly ktoré sa Ti páčia a bez problémov ich za ten čas prejdeš, to je 150-200 eur. Pfuf, to je kľudne 1/5 - 1/3 výplaty priemerne zarábajúceho človeka. Keby hry na xbox a PS3 stáli od 10-20 eur, čo je podľa mňa vhodná cena pre hru, 20 fakt za špičkový titul, tak by sa podľa mňa znížila zásadne miera pirátstva. Ináč to nemá budúcnosť.
Súhlasím s uplinkom veď kúpim si 4 celkom dobrých hier a zaplatím viac ako za celú konzolu ? Veď to je choréuplink napísal:Filipito sorry ale nemôžem celkom súhlasiť. Konzolku zoženieš za 200 evri a hru za 40-70?To je dosť biedna politika, nemyslíš? Ja osobne som si kúpil PS3 len preto, že brácho robil v brlohu a boli na to nejaké zľavy a skúšobné verzie sa dali požičať, ináč by som do toho nikdy nešiel. Mám svojich originálnych hier fakt máličko [15+-]. Proste ani lepšie zarábajúci človek si nemôže dovoliť kupovať hry na x-box 360 tak, ako by chcel. Si zober že za mesiac výjdu cca 2 - 3 tituly ktoré sa Ti páčia a bez problémov ich za ten čas prejdeš, to je 150-200 eur. Pfuf, to je kľudne 1/5 - 1/3 výplaty priemerne zarábajúceho človeka. Keby hry na xbox a PS3 stáli od 10-20 eur, čo je podľa mňa vhodná cena pre hru, 20 fakt za špičkový titul, tak by sa podľa mňa znížila zásadne miera pirátstva. Ináč to nemá budúcnosť.
A keby mám jednu originálku a hrám cez multiplayer tak aj tak mi zistia že mám flash a dostanem ban ?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
Mikker
Light Expert
No tak tu nesúhlasím, pretože si vezmi, že pri cene 70-80€ za hru je výrobná cena 5€, 10€.. A keby hra stála 20€, tak kto ju vyvinie? A všetko sú to marketingové ťahy.. Prvý odberateľ za hru zaplatí 20€, druhý už 40€ a ten prvý má na tom 20€ a tak ďalej a ďalej až koncový užívateľ si titul kúpi za 70€. Pritom nie je tak ťažké zohnať si s poriadnou dávkou šťastia kontakt na priame sklady a kúpiť hry za pár šupiek. Odkiaľ myslíte, že si vycucnú takú cenu za hru, keď ju kúpite cez ebay?uplink napísal:Filipito sorry ale nemôžem celkom súhlasiť. Konzolku zoženieš za 200 evri a hru za 40-70?To je dosť biedna politika, nemyslíš? Ja osobne som si kúpil PS3 len preto, že brácho robil v brlohu a boli na to nejaké zľavy a skúšobné verzie sa dali požičať, ináč by som do toho nikdy nešiel. Mám svojich originálnych hier fakt máličko [15+-]. Proste ani lepšie zarábajúci človek si nemôže dovoliť kupovať hry na x-box 360 tak, ako by chcel. Si zober že za mesiac výjdu cca 2 - 3 tituly ktoré sa Ti páčia a bez problémov ich za ten čas prejdeš, to je 150-200 eur. Pfuf, to je kľudne 1/5 - 1/3 výplaty priemerne zarábajúceho človeka. Keby hry na xbox a PS3 stáli od 10-20 eur, čo je podľa mňa vhodná cena pre hru, 20 fakt za špičkový titul, tak by sa podľa mňa znížila zásadne miera pirátstva. Ináč to nemá budúcnosť.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: P: Xbox360
Ak je to este aktualne mam vazny zaujem...len chcem vediet ako je to s tou verziou falcon ..neni kaziva?prehrieva sa??kedze najnovsia je teraz revizia jesper....a cena tak 130eur ..predsa len uz je to pol roka od tejto ponuky a ceny sa hybu 
-
Sphinx
Addict
Re: P: Xbox360
zalezi od kuska ktory dostanes ja mam zephyr a ziadne rrod ani nic podobne takze toho ci je to falcon jasper by som sanedrzal tak isto sa moze pokaazit ci uz jeden alebo druhy