Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
Írsky minister spravodlivosti chce, aby sa zápas kvôli Henryho ruke opakoval, čo je prakticky nemožné, keďže všetci vieme o vplyve Platiniho. Na jednej strane bola ruka a to, že sa nepriznal, dosť nešportové.. Avšak na strane druhej sa Henrymu nedivím, čo sa mal ísť priznať, že hral rukou, aby Francúzom neuznali gól a ušiel by im postup? Každopádne, keby som Ír, rozbíjam od nervov všetko okolo seba..
-
Misuliatko
Expert
my sme ten zapas doma pozerali. Ked rozhodca nezapiskal z nas sa zacali sypat vybrane slova roznych jazykov. Take nervy som nemala ani po prehre so slovinskom. To kde mal ten rozhodca oci??? Ked je slepy tak nech nedavaju takemu cloveku piskat zapas. A este aj charakter Henryho. Priznal si chybu az po zapase lenze priznat si chybu ked je uz neskoro vie kazdy. Iri mozu ist teraz do afriky akurat s prstom po mape.

Ten kamerový systém je dobrá vec , ale musel by byť nejako obmedzený. Napríklad každé mužstvo by po ňom mohlo siahnuť iba raz za zápas. Rozhodca by ho mohol využiť tiež iba raz za zápas. Takže dokopy by to bolo maximálne 3-krát , to by už šlo. A v každom zápase by sa aj tak nevyužli všetky tri možnosti.
Nedá sa to síce porovnávať , ale niečo podobné je v tenise. Volá sa to ORLIE OKO. Každý tenista má možnosť siahnuť po tejto možnosti tuším 3-krát v zápase , ale to neviem presne.
Nedá sa to síce porovnávať , ale niečo podobné je v tenise. Volá sa to ORLIE OKO. Každý tenista má možnosť siahnuť po tejto možnosti tuším 3-krát v zápase , ale to neviem presne.
Ta Henryho ruka bola to jednudcho chyba rozhodcu. Reci ze Henry klesol v mojich ociach a podobne su uplne odveci ked ide o takyto zapas. Co ste ako cakali? Ze sa prizna ze mal ruku neuznajte gol? Za jedno ide tam o velke peniaze a keby sa Henry priznal zrejme by ho zozralo cele francuzko a tiez aj pre samotneho Henryho to budu zrejme posledne MS tak sa tomu vobec nedivim.
S tym videorozhodcom suhlasim iba ak by to bolo nejak tak podobne ako pise ramaya.
S tym videorozhodcom suhlasim iba ak by to bolo nejak tak podobne ako pise ramaya.
-
Začiatok Konca
Professional
Ja by som sa tiež rozhodne nepriznal... aj keby som to spravil. Som športovec a viem, aké to je pomôcť svojmu tímu, aj keď sa zatají malá pravda(v tomto prípade šlo však o trošku väčšiu). Kali má pravdu, reči typu klesol v mojich očiach a podobne sú úplne mimo. Na posudzovanie pravidiel sú na ihrisku traja, či štyria rozhodcovia. On spravil to, čo uznal za vhodné a správne. To, či to bolo v rozpore s pravidlami mal vyriešiť rozhodca... O tom je predsa šport. Každopádne, keby som niečo také spravil, tak by som sa potom nepriznal. Tvrdil by som, že som o tom nevedel. Spraviť prešľap a priznať sa nebolo múdre riešenie...
ale je to jeho vec... 
-
Misuliatko
Expert
FIFA zamietla opakovanie zapasu:
A ludia mu praju vsetko dobre do buducna....FIFA sa podľa agentúr Associated Press (AP) a Reuters v piatok dopoludnia zaoberala protestom a vydala nasledujúce stanovisko: "Výsledok zápasu nemôže byť zmenený a ani sa nemôže zápas
opakovať. Ako je jasne uvedené v Pravidlách hry
, verdikty rozhodcov počas zápasov sú konečnými rozhodnutiami."
„Dúfam, že Barcelona dostane v Lige majstrov
Manchester a O'Shea (írsky obranca) ukončí tvoju kariéru. Všetko, čo si vo futbale dosiahol, je zabudnuté po jedinej ruke,"
„Skur... podvádzajúci bastard,"
A este reakcia irskeho kapitana:„Dúfam, že prídeš o obe nohy a zomrieš pomalou smrťou,"
"Teraz spokojne tlieskajú. Platini tu sedí na mobile
a píše si s Blatterom. Obaja sú nadšení z výsledku, že Francúzsko postúpilo,"
Henry sa vyjadril, že najférovejším riešením by bolo zopakovať zápas, to by mohlo byť zvratom v kauze, aj keď skôr si myslím, že ide len o prázdne gesto, aby si udobril fanúšikov a kvôli vplyvu Platiniho, Blattera a spol. sa zápas opakovať nebude, keby teraz vyhlásili opakovaný zápas, riadne by si nakakali do pusinky..
http://sport.aktuality.sk/futbal/reprez ... vat-zapas/
Druhou zaujímavosťou je rozhodca, po ktorého hlave zrejme túžia tisícky Írov a byť ním, utečiem niekam ďaleko..
http://sport.aktuality.sk/futbal/reprez ... -prezijem/
http://sport.aktuality.sk/futbal/reprez ... vat-zapas/
Druhou zaujímavosťou je rozhodca, po ktorého hlave zrejme túžia tisícky Írov a byť ním, utečiem niekam ďaleko..
http://sport.aktuality.sk/futbal/reprez ... -prezijem/