chcem sa spytať.. prečo na qip infium neučinkuje neviditelnosť u použivatelov, ktori maju taktiež qip(infium/2005)? ale funguje to iba na ludi, ktori použivaju icq, teda aspon ja mam z toho taky dojem.. pretože som si pridal par uživatelov do zoznamu neviditelnych a nastavil som si viditelnosť pre všetkym okrem zoznamu neviditelnych.. lenže ludia z toho zoznamu neviditelnych, ktori použivaju qip ma proste stale vidia.. da sa to nejako zmeniť?
qip má dve neviditeľnosti. Invisible a Invisible for All. Treba použiť to Invisible for All. Neviem či aj Infium, ale normálny qip to má. Potom je druhá možnosť. Pridaj ľudí do "invisible" listu. Resp. vyhoď ich z "visible" listu.
Trosku OT ale podelim sa so svojou skusenostou. V userliste mam ludi co maju QIP 90xx a ludi ktori maju QIP 80xx. Ja pouzivam QIP 8080 a este sa mi nepodarilo rozbehat file transfer s uzivatelmi s QIP 90xx.
Ľudia ktorí používajú qip (alebo mirandu, ....) ťa uvidia pokiaľ si nedáš invisible for all. Nič na tom nezmeníš, samozrejme pokiaľ neprejdeš na nejaký iný protokol.
ale tak to budem neviditelny pre všetkych, sakra.. a to nechcem.. no nič, za pokus to stalo
asi to teda budem musieť spraviť tak, že si všetkych ludi pridam do visible listu a nastavim viditelnosť len pre tento list.. snad ma potom zvyšni mimo listu nebudu vidieť
no ja mam podobny problem, s tym rozdielom, ze mna vidi KAZDY, hoci mam nastavene invisible for all.. jednoducho sa prihlasim a kamos co ma icq 6 ma vidi.. plati to aj ked som invisible, aj ked som invisible for all... v com to moze byt?? sucasne je problem, ze mi s tymto kamosom nejde ani posielanie suborov....
ja mám tiež problém s nevidieľnosťou. Ale mne nefunguje ani Invisible for All. Tí, čo majú QIP tak ma neviedia, ale tí, čo majú ICQ tak ma vidia ako keby som ich mal vo visible liste. Teda zobrazí sa im ikona s okuliarmi. Čo s tým mám robiť?
chcel by som sa ešte spýtať, tú neviditeľnosť som už dávno poriešil a funguje to presne ako chcem, teda len na konkrétnych jedincov.. avšak, je možnosť ako zakázať ukladanie informácii na server qipu alebo kde sa to ukladá o tom kedy som bol naposledy online? teda vlastne znemožniť zobrazovanie/ukladanie čaus posledného odhlásenia.