to linkman & ViRuS:
a mozno este takuto vec by som privital: aby sa urcili presne podmienky za co a na kolko moze user dostat basu. pretoze jeden mod da basu za zivu linku na 48 hodin iny iba opravi... a to nie je IMHO fer. no a mozno prisnejsie tresty za duplikatne temy.... think about it
Kazdy obcas spravi chybu = mylit sa je ludske.
T.j. ze ak to spravi niekdo len sčasu načas nechtiac to by bolo este ako tak ospravedlnitelným co sa duplic. temy tyka.
Ale ked by to robil niekto fest a ignoruje pravidla naschval alebo si ich resp. odmietol precitat to je ine...
ja by som ocenil,keby sa v hudbe k linkom pisala aspon kvalita,bolo by fajn aj ine info-ci su spravene tagy,nejaky tracklist a tak...ale aspon ta kvalita by bola fajn...
Holubar napísal:ja by som ocenil,keby sa v hudbe k linkom pisala aspon kvalita,bolo by fajn aj ine info-ci su spravene tagy,nejaky tracklist a tak...ale aspon ta kvalita by bola fajn...
ked niekto najde link tak nebude to tahat len aby ti zistil kvalitu
heh,no v podstate mas pravdu,ale 80-90% z tych "najdenych" linkov je z inych for,kde si staci precitat par postov pod linkom a je to...a ked niekto ma link odkial netahal,tak to bude asi hudba,ktoru nepocuva nepozna ju nevie ci je ten album komplet 50% je ten link na hovno
Holubar napísal:heh,no v podstate mas pravdu,ale 80-90% z tych "najdenych" linkov je z inych for,kde si staci precitat par postov pod linkom a je to...a ked niekto ma link odkial netahal,tak to bude asi hudba,ktoru nepocuva nepozna ju nevie ci je ten album komplet 50% je ten link na hovno
lama2d napísal:Preco sa neda mod Limit Smiles a neobmedzia sa smailici na 5 v jednom prispevku?
Pretoze dam dvoch smajlov do prispevku, das citovat moj pispevok a ty das troch smajlov. Neskor da niekto citovat tvoj posledny prispevok a ked napise smajla, tak mu prispevok neodosle pretoze ty si dal troch smajlov, ja dvoch, on jedneho a je ich tam teda spolu sest.
tomexx napísal:Je to sice takpovediac hlupost, ale aj tak... Viac by sa mi pacilo, ak by sa avatary zarovnavali na lavy okraj bunky, ako vsetko ostatne...