1.9 TDI
Ake mate auto?
-
Royalflush
Guru wannabe
Pridam par foto mojho drobca, po opravach a pridavam mensi zoznam toho co sme spravili 
- vyvarene vsetky plechy aj s podlahou
- osetrene dutiny
- osetreny podvozok - tlumex
- vybrusene a natrene diferencialy - namontovane na aute - nikdy viac
- na kritickych miestach osetreny ram
- nove platnicky, generalka prednej brzdy
- vybrusene a nastriekane disky kolies
- osetrena platena strecha
- vyvareny kryt nadrze
- rucne vylestena karoseria
- osetrene podbehy
- vyvarene vsetky plechy aj s podlahou
- osetrene dutiny
- osetreny podvozok - tlumex
- vybrusene a natrene diferencialy - namontovane na aute - nikdy viac
- na kritickych miestach osetreny ram
- nove platnicky, generalka prednej brzdy
- vybrusene a nastriekane disky kolies
- osetrena platena strecha
- vyvareny kryt nadrze
- rucne vylestena karoseria
- osetrene podbehy
- Prílohy
Vdaka
Rozmyslali sme, ze ho zhodime z ramu, ale do zimy by sme to uz nestihli, mozno inokedy
. Ale v podstate sa spravilo vsetko co by sa urobilo aj bez kasne, len som si pri tom trochu viac zanadaval.
Je to rocnik 1992, takze uz so vstrekovanim, ma nabehanych kusok cez 100000 km, bolo pravidelne servisovane takze motor pracuje vynikajuco, dokonca mam aj servisnu knizku. Po doladeni riadenia sa aj velmi dobre ovlada.
Inak kukal som tvoje Subaru, tiez velmi pekna praca, paci sa mi ked ma niekto rad svoje auto a patricne sa on stara
//Dakujem vsetkym za K+
Je to rocnik 1992, takze uz so vstrekovanim, ma nabehanych kusok cez 100000 km, bolo pravidelne servisovane takze motor pracuje vynikajuco, dokonca mam aj servisnu knizku. Po doladeni riadenia sa aj velmi dobre ovlada.
Inak kukal som tvoje Subaru, tiez velmi pekna praca, paci sa mi ked ma niekto rad svoje auto a patricne sa on stara
//Dakujem vsetkym za K+
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to je evidentne uplne nepodstatne .. hlavne ze su 18tky hlíny, DVD s tačskrínom a 6 repro so subíkom voeerytrocyt napísal:Trussardi: Aký motor v tej paródii na auto máš?
Trussardi, dizajnovo je to auto krásne. Avšak po motorickej stránke na Peugeoty nie je vo všeobecnosti dobrá mienka a ani skúsenosti mojich známych to nevyvracajú. Pre Teba je asi najdôležitejší dizajn, no ja (a asi aj väčšina) sa pri výbere auta riadia aj inými kritériami a Peugeot by som si najskôr nekúpil.
Nech Ti ale auto dobre slúži
Nech Ti ale auto dobre slúži
-
Suffel
Guru
ako auto je to pekne ale peugeot oh oh oh.. hlavne si davaj pozor na motor na skrini sa ti moc toho nema co pokazit ale na motore ani nezbadas ako.. ale drzim palce aby sluzilo a nic sa nekazilo.. lebo ja som s peugeotmi uz nieco odskakal ci s osobakmi alebo dodavkami.. a peugeot uz nikdy viac.. (moj nazor)..
Ja to chlapci vidim tak, ze keby som tu aj postol fotky nejakeho golfu R32, alebo dokonca nejakeho supersportiaka, tak stale najdete na nom nejaku chybu, ktora je uplne nepodstatna. Mam taky pocit, ze to je len zavyst...kolky z vas nemau ani to svoje vlastne auto, na ktore si zarobili, ale chyby na autach inych budete hladat vsetci.
-
Suffel
Guru
sry ale ja vsetko co tu je napisane je opravnene.. mozes si pozriet vsetky moje temy ohladom peugeota tak isto sa mozes opytat nordkapa kolko krat som mu pisal ohladom peugeota,, asi tak 5 krat bol motor z auta vonku a bol robeny a to neratam ostatne veci ktore boli mene v aute a atd.. potom problemi s cerpadlom a neviem cim vsetkym.. ja vsetko co som napisal o peugeotoch som si sam preskakal a tolko sa nadrel ze to nestoji ani za rec..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
das Auto by islo dole, to je jasne ... je to KoncernLub0$ napísal:golfu R32, alebo dokonca nejakeho supersportiaka
-
Clean_Up
Professional
Momentálne máš Peugeota? RS-u? Alebo čo?Suffel napísal:ohladom peugeota
Nevravím, že Peugeoty sú šroty (sú aj horšie autá), ale radšej si pôjdem kúpiť francúzske zemiaky, ako francúzske auto.
nordkapp_pb > Čakal som ako sprdneš G32 + koncern.
...čiže ty nebrzdíš?