ahoj.Kupil som si novu grafiku,konkretne Radeon HD4730.mal som len 350W zdroj,kt by ju neutiahol,tak som musel kupit aj novy zdroj,550W.Zdroj bol zapojeny a tak isto aj grafika.Ked som zapol pc stale zamrzol pri nacitani windowsu...pri starej grafike mi to nerobi len ked tam dam tu novu,cim to moze byt?...diky
Zapnes pc a stlacas F8, zapnes tam nudzovy rezim. Potom si das ovladaci panel a pridat alebo odobrat programy. Odinstaluj ATI Catalyst a daj restartnut pc. Nainstaluj nove ovladace.
pri boote stlač F8 a tam potom vyber safe-mode to by malo ísť
potom control panel-> add/remove program (pridať/odobrať...) nájdi ATI catalys a všetko čo je ATI to daj odobrať potom reset a skús už spustiť normálne ak nepomôže choď znova do safe-mode a tam vlož CD od grafiky a nainštaluj ho
s odinstalovanymi ovladacmi mi to este stale nejde,tak som dal dnu CD s ovladacom a dal som F8,ale nic dalej nerobi,spyta sa ma ci chcem nacitat nieco s HDD alebo CD rom,dam CD ROM a dalel uz sa iba pyta ci chcem pc spustit beznym sposobom,nic neinstaluje...
ja viem ako nato,uz som tak instaloval win,ale teraz to fakt nejde,nvm...nvm najst ani ten safe mode...a neslo by to jednoduchsie?...nainstalovat novy ovladac so starou grafikou?...a ptm len vymenit grafiky?...slo by to?
nasry napísal:ja viem ako nato,uz som tak instaloval win,ale teraz to fakt nejde,nvm...nvm najst ani ten safe mode...a neslo by to jednoduchsie?...nainstalovat novy ovladac so starou grafikou?...a ptm len vymenit grafiky?...slo by to?
ak ti mrzne pri starte windows, tak to nebude podla mna ovladacom
sprav novu instalaciu celeho systemu a malo by to byt fajn, alebo si tu grafiku skus u niekoho ineho vyskusat