Problem s napalovanim

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
teklbery77
Amateur
Amateur

Problem s napalovanim

Príspevok od používateľa teklbery77 »

Dobry den,pisem vam ohladom mojho problemu s napalovanim.Mam nove pc a napalovacku Samsung SH223B alebo take nieco ani presne neviem a vypalovaci program mam nero 9 trial verziu a media pouzivam dvd-r alebo dvd+r .Mam problem ze ked napalim film s kapacitou 4,7gb dvd a dam ho prehrat v dvd prehravaci znacky LG tak to dost seka a to napalujem na najpomalsej rychlosti 4x.Ked som mal stary pc a lg napalovacku a nero 7 napaloval som tiez na rozne media dvd-r a najmensou rychlostou a nikde ani sek ,a teraz toto.Pomozte mi prosim .Moze byt vadna napalovacka hoci je uplne nova alebo moze byt ten problem ze napalovacka je Samsung a prehravac LG?.Dakujem za skore odpovede.
patex
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa patex »

skusil by som teda ine nero.. ja stale pouzivam 6.6.0.18 ta vraj bola najstabilnejsia ..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Popripade skus kvoli vyluceniu nera zdarma program BurnAware free. Ak to tam napali OK, tak je to Nerom :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Zásadná otázka. Nepíšeš či to seká aj v PC ?? A či to robí len pri jednom filme alebo pri všetkých ??

To video na dvd môže byť chybné alebo môže byť zle urobené. Neštandartný dátový tok , rozlíšenie atď. a tvoj dvd prehrávač si s tým nedokáže poradiť.
Napísať odpoveď