win7 - siete

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

win7 - siete

Príspevok od používateľa gm4n »

mam takyto problem. mam doma 2pc prepojene cez switch. na obydvoch je win7. pc sa vidia ping ide aj hry sa daju hrat. ale zdielanie subor nejde. vzdy mi to pyta heslo pritom na ziadnom z pc nieje ziadne nastavene. alebo namiesta hesla hodi taku tabulku s par chybami. ked som mal davnejsie xp bolo to vsetko bez problemov. tak presnejsie by som potreboval vediet: ako nastavit aby si to nepytalo heslo. skusal som aj domacu skupinu aj nastavenie IP atd. skusal som aj heslo nastavit vtedy to raz slo a raz nie. skusal som aj s druhym pc kde mam na 1pc win7 a na 2pc win xp. z win 7 sa ide do xp dostat uplne jednoducho ale naopak nie. fakt nechapem co to blokuje. niekde som aj cital ze sa da vipnut to overovanie hesiel ale neviem kde. dakujem vopred.... ps. take veci ako vipnutie firewalu apod. som skusal. to switchu je zapojeny net, a obydva pc
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nj keď nastavuješ zdieľane súborov a tam kde sa zapína files and printer sharing tam sa zadáva to heslo možno sa to tam dá aj vypnúť sry WIN7 som dal preč z pc tak neviem už
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

ked ides nastavovat zdielanie tak ti vypise tabulku v ktorej su uzivatelia ktory maju pristup k zlozke, aby k tej zlozke mohli prustupovat vsetci bez hesla musis pridat uzivatela Guest (Hosť)
gm4n
Medium Star
Medium Star

a kde presne to je? take cudne su vsetky tie nastavenia neviznam sa v tom. viem tu nastavit zdielanie priecinka. ale to mi asi nepomoze ked sa vobec nedostanem k druhemu pc
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

tu je mensi navod, z pochopitelnych dovodov nemam vo file and sharingu moznost Save changes povolenu, lebo som to uz nastavoval, ked totiz das Save changes tak sa budes musiet odhlasit a znova prihlasit aby si mohol pokracovat.
Prílohy
windows 7 sharing.swf
(3.97 MiB) 251 stiahnutí
gm4n
Medium Star
Medium Star

dakujem. uz mi to ide
Napísať odpoveď