Vyhrážanie
Vyhrážanie
Tak pokúsim sa zhrnúť o čo ide. Pred nejakým časom som sa náhodou preklikal k článku na aktualitách o nejakých rasistyckých útokoch na ľudí v KE. Proste pár mladíkov napádalo okoloidúcich ľudí (a to nie len inej pleti). Polícia ich zadržala a obvinila. Keďže som všetkých obvinených poznal, vyrastali sme v jednej dedine, nezdržal som sa a článok okomentoval. Písal som v komentáre, že ich poznám a trest, aký im šli dať, si plne zaslúžia lebo už za mlada boli násilníci a vandali, okolo kt. sa slušný človek bál prejsť po ulici. Lenže teraz som zistil, že to bolo dosť neuvážené. Jeden z tej partie to ale asi čítal, nejako si zistil, kto je za nickom z Azetu a napísal mi, že najbližšie, keď ma stretne, mi to pekne zráta za moju drzosť. Ja osobne jeho slovám verím, už za mlada bol schopný lámať ruky, takže mám trochu obavy. Ako myslíte, že by sa to dalo riešiť?
Síce som nezažil takúto situáciu ,ale najlepšie asi bude obrátiť sa na psychológa ,ktorý má s týmto typom ľudí skúsenosti .
Osobne si však myslím ,že ak nebude mať za sebou svojich 10 ľudí bude posratý niečo spraviť . Predsa len ,polícia už o nich vie a ak spraví ďalšiu kktinu ,može spraviť problémy aj ostatným.
Osobne si však myslím ,že ak nebude mať za sebou svojich 10 ľudí bude posratý niečo spraviť . Predsa len ,polícia už o nich vie a ak spraví ďalšiu kktinu ,može spraviť problémy aj ostatným.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
maj ho na salame ... ak ma podmienku, tak si nic nedovoli a ak nema tak sa bude bat aby ju nemal ... opatri sa nejakym pomocnikom (spray, teleskop ...) a uvidis ...
... psycholog ti nepomoze, kedze vacsina psychologov ma samizda problem aj sama so sebou (:-P
), policia ti nepomoze pokial sa ti nevyhrazal priamo a nemas to zdokumentovane - aj vtedy by to bolo ale diskutabilne nakolko ti pomoze , kamarati s tebou nebudu chodit vsade ... postav sa strachu ! 
... psycholog ti nepomoze, kedze vacsina psychologov ma samizda problem aj sama so sebou (:-P
Načo máme potom políciu ? Postav sa za svoje práva. To čo si písal bola pravda a neľutuj čo si spravil. Spravil si správnu vec a držím Ti palce aby si mal dosť sily "bojovať" za svoje práva a za správne veci.Takýmto kktom treba ukázať ,že zákon platí pre všetkých.Ak začneme všetci rozmýšľať sposobom ,že načo sa o niečo snažiť tak im dávame iba príležitosť pokúsiť sa o terorizovanie okolia znova a znova.
Re: Vyhrážanie
moj znamy je nieco ako pravnik..........oni si to dokazu zabezpecit vypis z archivu a mozes ho zato normalne udat......ale maximalne dostane pokutuMuffi napísal:Tak pokúsim sa zhrnúť o čo ide. Pred nejakým časom som sa náhodou preklikal k článku na aktualitách o nejakých rasistyckých útokoch na ľudí v KE. Proste pár mladíkov napádalo okoloidúcich ľudí (a to nie len inej pleti). Polícia ich zadržala a obvinila. Keďže som všetkých obvinených poznal, vyrastali sme v jednej dedine, nezdržal som sa a článok okomentoval. Písal som v komentáre, že ich poznám a trest, aký im šli dať, si plne zaslúžia lebo už za mlada boli násilníci a vandali, okolo kt. sa slušný človek bál prejsť po ulici. Lenže teraz som zistil, že to bolo dosť neuvážené. Jeden z tej partie to ale asi čítal, nejako si zistil, kto je za nickom z Azetu a napísal mi, že najbližšie, keď ma stretne, mi to pekne zráta za moju drzosť. Ja osobne jeho slovám verím, už za mlada bol schopný lámať ruky, takže mám trochu obavy. Ako myslíte, že by sa to dalo riešiť?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nj .. krasny dovod aby mu nalozil jak malemu jardovimklose11 napísal:moj znamy je nieco ako pravnik..........oni si to dokazu zabezpecit vypis z archivu a mozes ho zato normalne udat......ale maximalne dostane pokutu
Myslím, že z právneho hľadiska zatiaľ nemám nárok dotyčného nejak udať. Vyhrážky síce boli, ale v texte sú písané skôr metaforicky - citujem: "no sak cakaj ked ta najblysie zbadam ked pojdes dakde ti ***** ******** zubati" , takže neviem, či by som s týmto mal nejakú šancu..
Nosiť rôzne zbrane to nie je nič pre mňa, spory vždy radšej riešim slovom. Ale inteligencia tohoto jedinca je na takej úrovni, že o riešení sporov diskusiou veľmi nemôže byť reč. Ozaj asi môžem len čakať, čo sa z toho vykľuje. Zatiaľ som mu len odpísal, že mám právo vyjadriť svoj názior, tak neviem, čo chce riešiť. On na to, že serie na moje práva. No proste ťažko s ním nájsť rozumnú reč.
ty asi s policiou nemas skusenostilukasM napísal:Načo máme potom políciu ? Postav sa za svoje práva. To čo si písal bola pravda a neľutuj čo si spravil. Spravil si správnu vec a držím Ti palce aby si mal dosť sily "bojovať" za svoje práva a za správne veci.Takýmto kktom treba ukázať ,že zákon platí pre všetkých.Ak začneme všetci rozmýšľať sposobom ,že načo sa o niečo snažiť tak im dávame iba príležitosť pokúsiť sa o terorizovanie okolia znova a znova.
Muffi,
spory sa niekedy nedajú riešiť len rečami..... Niekedy sa musí do riešenia problémov či názorových nezrovnalostí zapojiť aj hrubá fyzická sila.... Humanisti a liberáli to neradi počujú, ale tak to je...... Takže tak..... Prečo si preboha písal do diskusie svoje názory, keď ich nedokážeš obhájiť a navyše pod nickom, ktorý zrejme bežne používaš (na základe toho Ťa aj zrejme odhalili)..... Polícia Ti MOŽNO pomôže, až keď sa niečo zomelie..... Takže v tom zatiaľ ostávaš sám..... A môžeš buď utekať alebo sa problému postaviť.... A rozhodnutie je len a len na Tebe.
spory sa niekedy nedajú riešiť len rečami..... Niekedy sa musí do riešenia problémov či názorových nezrovnalostí zapojiť aj hrubá fyzická sila.... Humanisti a liberáli to neradi počujú, ale tak to je...... Takže tak..... Prečo si preboha písal do diskusie svoje názory, keď ich nedokážeš obhájiť a navyše pod nickom, ktorý zrejme bežne používaš (na základe toho Ťa aj zrejme odhalili)..... Polícia Ti MOŽNO pomôže, až keď sa niečo zomelie..... Takže v tom zatiaľ ostávaš sám..... A môžeš buď utekať alebo sa problému postaviť.... A rozhodnutie je len a len na Tebe.
Ja som humanista a liberál a takúto vec by som vyriešil určite hrubou fyzickou silou.Pinhead napísal:Muffi,
Jj, ich skor bavi len ten pocit ze ta zastrasuju... zmlatia ta a co ? pojdes na policiu a mozu z toho mat len pruser... zas taky sprosti niesu, ide im o to aby si dokazali kto je vacsi chlap, a aby si prejavoval patricnu "uctu" ich velkym egam... nic viac... ignoruj to, ignoruj ich, a uz vobec na to nemysli, proste na to zabudni, a je zbytocne stresovat sa vyrazmi "co ak?" lebo sa to vobec stat nemusi, a ak sa to stane, teraz to nevyriesis iba tam... a ci utecies alebo sa pokusis s tymi bravcovymi hlavami porozpravat je uz na tebe...
No trochu aktualizácia témy. Nakoniec som dal na Lub0sovu radu a na ďalšiu poštu, čo mi ten týpek posielal, som nereagoval. Dostal som od neho poštu ešte 3x, potom s tým prestal. Bývam na intráku a domov chodím iba sem-tam na víkendy. Preto bola dosť malá šanca, že ho stretnem. No dnes som pricestoval domov, vystúpil som z vlaku, vošiel do staničnej budovy a rovno on sedel na lavičke
Najprv sa mi premietol v hlave taký bláznivý scenár, že tam čaká na mňa, ale mal batožinu takže to asi nebolo pre to
Pozrel na mňa keď som prechádzal okolo. Obaja sme automaticky odvrátili hlavy iným smerom, akože sa nevidíme. Z mojej strany ma to neprekvapilo ale od neho som to teda nečakal. Takže z prvého stretu s ním od toho vyhrážania som vyviazol celý, len teraz sakra neviem, či sa len bál začínať si na železničnej stanici alebo sa už na to vysral 
-
hojko
Site Admin
Muffi: Keby si bol chlap, tak mu jednu trafis na nos v momente, ked sa otocil. Do toho by si mu povedal: "Co sa robis, ze ma nevidis frajer?", a pokojne by si siel prec