Takze mal by som zaujem o kupu tohto telefonu v bliskej dobe, chcel by som vediet ake budu vase predbezne cenove ponuky ak by mal niekto na predaj tento telefon.
Aj bes prislusenstva a zaruky, no potom je aj viditelne nizsia cena.
Ku kazdej ponuke napiste aku cenu si predstavujete.
Tak mozete pisat ponuky, ku kazdej ponuke sa vyjadrim.
Vyhradzujem si pravo nekupit
K/I:Nokia 5800XpressMusic
Cena: 200 + €
Jedna sa o Black Verziu. K telefonu mam aj certifikaciu , navigaciu a ine aplikacie/hry.
Som zo Zvolena, telefon bol kupovany ako novy (nepouzivany s krabicou) v bazari, 30.3.2009. Zarucna doba by tam este mala byt.
V pripade zaujmu viem dohodit sluchadka Hama (in-ear), tiez tam kupovane. Nove stali 600 Sk, cize predam za 7-10 €.
edit/ zabudol som doplnit, mobil bol po cely cas noseny v novom puzdre, ktore samozrejme pribalim. Nieje to Nokia-cke puzdro, jedna sa o kvalitnesjie, kozene puzdro s vysuvacom.

Jedna sa o Black Verziu. K telefonu mam aj certifikaciu , navigaciu a ine aplikacie/hry.
Som zo Zvolena, telefon bol kupovany ako novy (nepouzivany s krabicou) v bazari, 30.3.2009. Zarucna doba by tam este mala byt.
V pripade zaujmu viem dohodit sluchadka Hama (in-ear), tiez tam kupovane. Nove stali 600 Sk, cize predam za 7-10 €.
edit/ zabudol som doplnit, mobil bol po cely cas noseny v novom puzdre, ktore samozrejme pribalim. Nieje to Nokia-cke puzdro, jedna sa o kvalitnesjie, kozene puzdro s vysuvacom.
Dik tvoju ponuku registrujem, uvidim podla dalsich ponuk ci sa nenajde nieco vyhodnejsie.Leniv3c napísal:Cena: 200 + €
![]()
Keby som predal ten Subwoofer co mam na hojku o par prispevkov nizsie tak by som ho mohol od teba zobrat, inak nemam dostatok €
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 12:24 )
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 18:09 )
UP
//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2010, 12:28 )
Up
Dnes posledný deň potom už nebudem mať záujem 
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 12:24 )
Nazdar, máš ešte tu 5800 ?Leniv3c napísal:Ako si natom ?
//autoeditácia príspevku ( 09 Jan 2010, 18:09 )
UP
//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2010, 12:28 )
Up