Naymobile: Paušál nay

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Naymobile: Paušál nay

Príspevok od používateľa Maro. »

Po predplatenej karte predstavuje spoločnosť NAY aj nový produkt Paušál nay. Nový produkt ponúkne zákazníkom 66 minút za mesačný poplatok 6,60 € bez viazanosti. Základný program obsahuje 66 minút do všetkých slovenských mobilných i pevných sietí. Po prevolaní paušálu ostáva cena za minútu rovnaká - 0,11 centov. Pozor však na tarifikáciu, rovnako ako pri produkte Volaj nay, aj Paušál nay používa sekundovú tarifikáciu až po prvej minúte. Paušál nay si môžete aktivovať na ktorejkoľvek z 25 predajní NAY Elektrodomu a začať ho používať okamžite po registrácii.

Ceny ostatných služieb:

- SMS: 0,06 €,
- MMS: 0,25 €,
- 1 MB dát: 0,95 € (tarifikácia po 1 kB),

K programu Paušál nay dostanete automaticky a bezplatne možnosť využívať služby CLIP, CLIR, možnosť volania do zahraničia a využívať lokálne správy.
Zdroj (fony.sk)

Chcel by som sa spytat na vase nazori, ohladom tohto pausalu, olati sa do toho ist ? Vsimol som si, ze tam je dost cudna tarifikacia :roll:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

radsej by som siel do O2 fer... ceny porovnatelne a tusim, ze maju sekundovu tarifikaciu od prvej sekundy, nie az po prvej minute (a kedze mam vacsinu hovorov do jednej minuty, tak je to vyhodnejsie)
taktiez su tam baliky, tusim 100 minut za 10e, 10 MB za 3e. neobmedzene za 6e...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

smejo napísal:radsej by som siel do O2 fer... ceny porovnatelne a tusim, ze maju sekundovu tarifikaciu od prvej sekundy, nie az po prvej minute (a kedze mam vacsinu hovorov do jednej minuty, tak je to vyhodnejsie)
taktiez su tam baliky, tusim 100 minut za 10e, 10 MB za 3e. neobmedzene za 6e...
lenže tie o2 balíčky sú o inom. Ty si síce kúpiš napríklad 50 minút do všetkých sieti za 6 euro, no to znamená iba že týchto 50 minút budeš mať lacnejšie (teda za 0,12 € (3,62 Sk)/min). A teda ťa tých 50 minút výjde 0,12*50 + 6 čo je 12. Nay dáva za polovičnú cenu viac minút
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nerozumiem, ved:
Nay: 66 minut, 6,6e -> 10 centov za minutu
O2: 100 minut, 10e -> 10 centov za minutu

o tych 50tich minutach som ani nevedel, ze taky balik ponukaju a tam to vychadza na tych 12 centov, pravda
audiotrack napísal:A teda ťa tých 50 minút výjde 0,12*50 + 6 čo je 12.
tych + 6 to je co?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tých 6 euro je poplatok za aktiváciu toho balíčka: http://www.sk.o2.com/ludia/eshop/progra ... licky.html
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Podla mna to je dobra volba pre pausal, no ta tarifikacia je fakt ostrasna :roll:
Napísať odpoveď