Nezakladam temy casto, no tato skupina si to zasluzi! Je to 3-clenna japonska skupina a je fakt super. Maju 3 albumy.
Yamashita Hotaka - gitara a harmonika, napisal im par pesniciek Mizuno Yoshiki - lider, gitara a vokaly, tiez napisal par textov Yoshioka Kiyoe - hlavna spevacka a textarka
osobne ma moc nezaujali, myslím že takýchto skupín je po svete strašne veľa. Jedine čo ich robí inými je japonský text (alebo v akej reči to spieva). Z hudobného hľadiska ale ničím výnimočné
moosha napísal:A to ta bavi pocuvat hudbu ked nerozumies textom ? Samozrejme instrumentalna zlozka je tiez velmi dolezita, ale bez lyrickej to je tak troska nuda ...
a preto budeme všetci počuvať slovensky hiphop... (myslene ironicky a brať s nadhladom)
// dostal som takuto k- = HipHop? Si normálny? V živote. ešteže som tam dal tú zátvorku dakeri ludia maju tak kratke vedenie... ešte že sa nepodpisal, by bol riadne na vysmech
uplink napísal:hmm ich pesničky znejú rovnako ako zvučky do anime ktoré pozerám tým ich nechcem zhodiť, ja len že je to celkom bežné, aby tak japončíci spievali.
Viem, ze naspievali 2 openingy pre Naruta(Blue bird a Hotaru no Hikari) a 1 ending pre Bleach(Hanabi). Vlastne som ich takto nasiel.
moosha: Je to nevyhoda, ale na sk scene ma nic nove nejako nezaujalo. Eng textom rozumiem iba na papieri. A su preklady ich textov. Napr. YELL ma zaujimavy text.
moosha napísal:A to ta bavi pocuvat hudbu ked nerozumies textom ? Samozrejme instrumentalna zlozka je tiez velmi dolezita, ale bez lyrickej to je tak troska nuda ...
Pre mňa je Blue Bird dosť epic skladba..hneď keď som ju prvý krát počul tak som hľadal autora...nevedel som že aj tento novší opening je od nich..
Yell sa mi tiež páči..ešte preskúmam aj ostatné songy