chtěl bych si pořídit novou grafickou kartu,ale nevím na co všechno mám koukat..
Dosud mám ATi Radeon (EAX)x1650 (256MB) od ASUS
Nebyl s ní žádný problém,ale chtěl bych něco silnějšího...ovšem ne zase něco drahého
Předěm všem děkuji za rady
To jsis na ní pořádně nezahrál;-)aviceN napísal:mam zostavicku ako ty (procesor a ram) a grafiku mam Ati EAH4670 takze by som uvazoval asi o nejale ak mate niekto iny navrh tak dajte...
rozbehal som na tom noveho Prince of Persia, Call of duty 4, Wolverina, Oblivion, Sacred 2, Sims 3, Wanted...cize si myslim ze je to celkom dobra grafika za dobru cenu
heh do 1500kč chce a len 4850 stoji 2200 kč v alzenvidia rade gtx sa vyhni, uz su nove atiny ktore podporuju directx11 , ale asi ti to zbytocne pisem kedze zvysok zostavy mas na taku kartu slaby
praveze ano, zahral...no pokial si taky odbornik tak by si mohol zvladnut zaklady GOOGLU a pouzit ho...Ondraa14 napísal:To jsis na ní pořádně nezahrál;-)
Chtěl bych případně nějaké rady na co u grafických karet koukat a čemu se vyhnout
Nechtěl jsem Tě nějak urazit,ale tyhle hry zvládám i na mojí dosavadní graficeaviceN napísal:praveze ano, zahral...no pokial si taky odbornik tak by si mohol zvladnut zaklady GOOGLU a pouzit ho...
pridavam ti sem link kde sa (mozno, necital som to) dozvies vsetko
http://sk.wikipedia.org/wiki/Grafick%C3%A1_karta
nie to je v pohodeOndraa14 napísal:Nechtěl jsem Tě nějak urazit,ale tyhle hry zvládám i na mojí dosavadní grafice
Jo snad jo:)aviceN napísal:nie to je v pohodelen ako fakt neviem kedze do tej ceny nezozenies vela kart, ktore by boli lepsie ako ta tvoja...takze dufaj ze ti niekto mudrejsi ako ja poradi nieco co sa vyplati kupit
ako pre uplne lamky (bez urazky) by som povedal: Cim vacsie cislo-tym lepsia kartaOndraa14 napísal:Jo snad jo:)
Prostě by mě zajímalo na co konkrétního u té grafiky mám koukat?
Když tu mluvíš o lamách.."mb" a "gb" asi si myslel "GB" a "MB"aviceN napísal:ako pre uplne lamky (bez urazky) by som povedal: Cim vacsie cislo-tym lepsia kartaa to zatial plati u kariet ATI
dalej na co by som kukal su frekvencie tj. Jadro a pamat...
podstatna vec ci je to PCI alebo AGP,nechces predsa aby si kupil kartu a potom zistil ze ti tam nebude pasovat
co dalej na pamate karty ci je 512 mb alebo 1gb...sa az tak netreba pozerat pokial nechces hrat hry typu GTA IV, ARMA 2...
dalej ma uz nenapada, dufam ze ma niekto doplni
ta 4650 je v pohode a je aj pekne lacna takze by som ju bral..a k tomu mb,gb a MB,GB sa snad ani netreba vyjadrovatOndraa14 napísal:Když tu mluvíš o lamách.."mb" a "gb" asi si myslel "GB" a "MB"
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63785 co tahle?
??Ondraa14 napísal:Když tu mluvíš o lamách.."mb" a "gb" asi si myslel "GB" a "MB"
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63785 co tahle?
v tomto pripade je to uplne jedno ale je rozdiel ked mas 512 euro a 1024 eurota 4650 je v pohode a je aj pekne lacna takze by som ju bral..a k tomu mb,gb a MB,GB sa snad ani netreba vyjadrovat Shocked nieje to snad jedno a to iste ROFL!
chapeme saHekerPivo napísal:jaj aviceN diky ja som si myslel ze sa hovori o 4670 a to o 4650, tak v tomto pripade suhlasim s aviceNom..a v tom co som povedal ze to je jedno ja som mal namysli oznacenie velkym a oznacenie malym pismom..a ne ze 1GB a 512MB je to iste..