Left 4 Dead 2
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
a vies co urobia tam? poslu ho do pi*e alebo na hojko, popripade ine !DISKUSNE! forum...beardie napísal:kup si original alebo to ries na warezovom fore, kde si to stiahol
od koho mas verziu, instaloval si nejaky patch?
//alebo mas kupenu verziu?
Teoreticky/prakticky, s warez verziou to mozeme urobit aj priamo my. Na jednej strane hojko nie je warez forum, ale na strane druhej, tu clovek najde vsemozne tipy, triky, navody.aviceN napísal:a vies co urobia tam? poslu ho do pi*e alebo na hojko, popripade ine !DISKUSNE! forum...
je tu kvantum takýchto príspevkov, chcel som iba vedieť, že či už niekto mal takýto problém a ako ho vyriešil, to je všetko...nič viacKoCi napísal:Teoreticky/prakticky, s warez verziou to mozeme urobit aj priamo my. Na jednej strane hojko nie je warez forum, ale na strane druhej, tu clovek najde vsemozne tipy, triky, navody.
-
aviceN
Guru
razor verzia ma na image-i zlozku razor kde je patch...pouzil si ho?
//
//
Koci mne je to jasne, ale tu sa odpoved (mozno) dozvie skor ako na nejakom warez fore kde riskuje ban...KoCi napísal:Teoreticky/prakticky, s warez verziou to mozeme urobit aj priamo my. Na jednej strane hojko nie je warez forum, ale na strane druhej, tu clovek najde vsemozne tipy, triky, navody.
[quote="aviceN"]razor verzia ma na image-i zlozku razor kde je patch...pouzil si ho?
hej použil...ale skúsim reinstall a to možno pomože...aktualizovať ovládače atď.
// omg, už som to nejako spustil a zrazu mi tam nabehne toto...kašlem nato už
hej použil...ale skúsim reinstall a to možno pomože...aktualizovať ovládače atď.
// omg, už som to nejako spustil a zrazu mi tam nabehne toto...kašlem nato už
Velmi sa na warez forach neukazujem, ale take forum, kde najdem nieco, co mi nefunguje, a na otazku co s tym, mi hrozia banom, tak take forum vazne os*at.aviceN napísal:Koci mne je to jasne, ale tu sa odpoved (mozno) dozvie skor ako na nejakom warez fore kde riskuje ban...
Tak na nejako warez fóre Vás pošlú konkrétne sem.
Citujem:
(Prepáčte za OT)
si primitivny ko*ot , nevies ani ake to bolo s lamkami a hojkom,si tu kratko nato aby si mal realny prehlad a ty tu ides riesit warez na h.com a obranovat tvoj ko*ot
Dobré, P.S. viem ako to bolo ..
Citujem:
Kód: Vybrať všetko
technicke problemy rieste na hojko.com !
http://www.hojko.com/left-4-dead-2-t120499.html?highlight=left%20%20%20dead
si primitivny ko*ot , nevies ani ake to bolo s lamkami a hojkom,si tu kratko nato aby si mal realny prehlad a ty tu ides riesit warez na h.com a obranovat tvoj ko*ot
Dobré, P.S. viem ako to bolo ..
forum je pre vsetkych. aj pre tych, co si hru kupili a tiez pre tych, ktori maju technicky problem a chcu ho vyriesit (zvycajne problem s crackom). na warez forach sa ma riesit hlavne download hry a funkcnost downloadu. ked su linky funkcne, tak zvysok uploader ovplyvnit nemoze. treba cakat bud na crack alebo serial alebo na hocico, co pomoze hru rozbehnut. ak sa problem tyka jednotlivca, tak nie je dovod to rozoberat na warez fore.
ps: jedna kopia L4D2 na predaj za 27€
ps: jedna kopia L4D2 na predaj za 27€
-
DeJF
Addict
Ale fakt ? A kolko krát sa tu riešilo napr. u gta iv že ako to spravne cracknut a tak ? A teraz zadreš takúto blbosťToy M@ch!n3 napísal:mozno tak problemy tych co maju original, toto neni forum s technickou podporou pre piratov
Cawte ludia,potreboval by som pomoct, stiahol som si hru(od razora) najpr. mi to neslo vobec,potom som neakeho clienta prehodil s dema a potom mi slo do menu,potom som neaky patch 2.0.0.1 stiahol a nanho aj neaky build teraz mi uz ide hra.Ale ked chcem hrat MP(garena,hamachi) tak sa napojim na neaku hru kym som v spekte vsetko pekne bezi ale ako nahle sa potvrdim(aby ma dalo do postavy) tak mi da spawn,zamrzne a asi po 15 sek. vyhodi ma s hry a ani ziadnu hlasku nevihodi. Neviete mi s tym dajak help?? netrepa len pred pripojenin na server nastavit v konzole neake prikazi alebo nieco??? za ochotu dakujem
Riesil tu niekto nejaky problem s originalkou? A ak nahodou, zrejme nebol problem vystacit si s podporou na steampowered. Mozno to je ta spravna cesta k rieseniu vacsiny vasich problemov. "Stiahol som verziu od razora" tak si ju vychutnaj so vsetkym co k nej patri. Ostatne, je to tvoja volba a este si usetril, tak co si stazujes.
Kym vyslovene nepadne cena, ako tomu bolo u TF2 na 2.5E, tak to za hru neda ani cent, ale staznosti na to, ako co nejde, tu budu na kazdej strane. Uplne najlepsi su potom taki ti diskuteri, ktori ani ine ako warez fora nepoznaju, sem dolezu len prilezitostne otravovat slusnych ludi a zase ich niet, pokial sa im zase nejaka stiahnuta somarina nedrbe.
A teraz mile socky, mozte mi nadrbat minuska - mam vas u riti
//som si toho vedomy, ale aspon viem pisat vo svojom rodnom jazyku
Kym vyslovene nepadne cena, ako tomu bolo u TF2 na 2.5E, tak to za hru neda ani cent, ale staznosti na to, ako co nejde, tu budu na kazdej strane. Uplne najlepsi su potom taki ti diskuteri, ktori ani ine ako warez fora nepoznaju, sem dolezu len prilezitostne otravovat slusnych ludi a zase ich niet, pokial sa im zase nejaka stiahnuta somarina nedrbe.
//som si toho vedomy, ale aspon viem pisat vo svojom rodnom jazyku
Akoze neviem preco by sa tu nemohli riesit problemi aj s neoriginalnimy hrami.KoCi napísal:Riesil tu niekto nejaky problem s originalkou? A ak nahodou, zrejme nebol problem vystacit si s podporou na steampowered. Mozno to je ta spravna cesta k rieseniu vacsiny vasich problemov. "Stiahol som verziu od razora" tak si ju vychutnaj so vsetkym co k nej patri. Ostatne, je to tvoja volba a este si usetril, tak co si stazujes.
Aha aky je panko haklivy nato ze niekto nema origo hru akoze neviem co ti natom tak vadi? A ked nesi ochotny pomoct tak radsej ani neodpisuj.Aha potrebujes asi zbierat prispevky.
//gratulujem
-
xH4wK
Celkom nechapem, stiahne si to hru a este chce hrat aj MP a chce aby mu to slo vsetko tip top na 100%, to uz zijeme kde ? 
Keby ze stiahnem hru tak mlcim a hram, ne sa rozpisujem na fora co vsetko som postahoval a jak mi to a to nejde, nonsens..
btw ja mam origo a som spokojny, zatial som ziadny problem nemal a ak by som aj mal tak napisem na steam support pretoze som si za to zaplatil(35€).
Keby ze stiahnem hru tak mlcim a hram, ne sa rozpisujem na fora co vsetko som postahoval a jak mi to a to nejde, nonsens..
btw ja mam origo a som spokojny, zatial som ziadny problem nemal a ak by som aj mal tak napisem na steam support pretoze som si za to zaplatil(35€).
Tak uz som si to kupil aj ja a nelutujem. No celkom rad by som zahral nejaky obstojny verzus, pripadne kampan s niekym kto vie spolupracovat pretoze mi celkom lezu na nervy vsetci ti rusi a podobne co behaju ako zmyslov zbaveni.
Preto by som chcel poprosit ludi co to viacmenej pravidelne hraju ci by sem nepostli svoje nicky pripadne mi neposlali friend invite na nick "Waldo". Som aj v hojko steam grupe. Bolo by fajn dat niekedy "hojko verzus"
Preto by som chcel poprosit ludi co to viacmenej pravidelne hraju ci by sem nepostli svoje nicky pripadne mi neposlali friend invite na nick "Waldo". Som aj v hojko steam grupe. Bolo by fajn dat niekedy "hojko verzus"