Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

nie nie qwerty maju aj ine telefony napr E75 aj rozne LG je ich dnes uz pomerne dost
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

ihmo, v poslednej dobe nevidím žiaden zmysel brať hocičo s WM, keďže je tu konečne Android a taktiež Symbian.
- Kiežby sa z xperie x10 dala vytiahnuť klávesnica :roll:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

hmm, SE X10. mal som v ruke, dobrý stroj. aj keď to bol predprodukčný model. osobne som tiež za hw QWERTY, ale na tej X10ke sa dalo písať bez preklepov aj na sw :) predávať by sa mala s androidom 2.0, tak uvidíme. ak sa niečo nepokazí, tak by mohla mať dobrú budúcnosť :)
johny3212
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

Andreso napísal:ihmo, v poslednej dobe nevidím žiaden zmysel brať hocičo s WM, keďže je tu konečne Android a taktiež Symbian.
tiez vravim, ziadny dotykovy smart nebude mat kvalitny kapacitny display, len preto ze je tam WM ktory nie je usposobany na take ovladanie. Ja mam HTC hero a som spokojny. Ak chcete rychle dynamicke zariadenie, tak odporucam neake HTC, nie SE or Nokia, su pomale, zle procaky. Bratranec ma SE Satio a je pomaly, vobec to nestiha a to dal zanho o ako 100eciek viac ako ja za HTC Hero. Ta rychlost je neporovnatelna. Jedine co ma Satio dobre je fotak.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Caute, ide o to ze mi konci 500 pausal v Orangi a neviem aky fon si vybrat, kriterium je nech to ma Wifi a je to za 1e...jedine schopne mi tam vyjde Blackberry, no chcel by som sa opytat ci operatori daju este nejaku akciu vianocnu alebo necakat a vyberat z toho co je teraz
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ja by som URCITE pockal, pred vianocami zvyknu davat zlavy na programy alebo mobily, ak nie, tak si kupis to, co si chcel teraz (no dam ruku do ohna za vianocne akcie atd..)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Orange už má Vianočnú ponuku od začiatku novembra a mám pocit, že aj T-mobile.
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

no tiez ma to zmiatlo lebo pisu ze ponuka plati do noveho roka a zase sa mi enchce verit zeby nedali dajake zlavy...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Zľavy sú. Napr. mama má na 3 mesiace zdarma non stop hovory a ja mám Majster paušál za 1€ meačne. Aj ponuka mobilov je nová.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

to uz?:D
reklamy nesledujem, ale ak uz akcie maju, tak si nieco vyber :D
cikork
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cikork »

caute nasiel som tento inzerat na bazosi len sa mi moc nezda tak sa chcem ujistit ci to je ozaj htc touch HD2 lebo z predu tak vyzera ale zozadu sa mi nezda ta krytka fotaku tak poradte ci to je ozaj HD2
http://mobil.bazos.sk/inzerat/2608076/P ... fi-gps.php
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nie nie je. To je Touch 2, nie HD 2 Leo.

http://www.htc.com/www/product/touch2/overview.html

http://www.htc.com/www/product/hd2/overview.html

dva odlišné telefóny, got it? :) btw. HD 2 by nikto nikdy nepredal za 280 evri. Rátaj zo začiatku že pôjdu tak po 500 možno 480.

A malá rada. Touch 2 má veľke tlačítka dole, HD2 má nenápadné drobné tlačítka, s iným tvarom a celkovo inou anatómiou ;)
cikork
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cikork »

uplink napísal:Nie nie je. To je Touch 2, nie HD 2 Leo.

http://www.htc.com/www/product/touch2/overview.html

http://www.htc.com/www/product/hd2/overview.html

dva odlišné telefóny, got it? :) btw. HD 2 by nikto nikdy nepredal za 280 evri. Rátaj zo začiatku že pôjdu tak po 500 možno 480.

A malá rada. Touch 2 má veľke tlačítka dole, HD2 má nenápadné drobné tlačítka, s iným tvarom a celkovo inou anatómiou ;)
diki moc

//uplink: no problemo ; )
bsbs
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bsbs »

Zdravim ;-)

Hladam nejaky novy mobilny telefon zhruba do tych 130€. Mala by to byt Nokia. Ziadne specialne poziadavky - snad len nech to nie je malicky telefon, ale taky "normalnej" velkosti, dostatocna vydrz baterky, priemerny fotak. To je snad vsetko.

Dakujem za vsetky tipy :-)
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Nokia 6300/6303, 5310XM
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

co skor, HTC HD2 alebo iPhone 3GS, kde by sa dal iPhone kupit/vyskusat?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

iPhone 3GS = iPhone 3G. Tie rozdiely sú mizerné. Namiesto 5 dali len 3.2 mipix foťák, zvýšili takt procesoru o 100 MHz a trošku upravili firmware...hm, to je fakt bieda.

HTC HD2 Leo je geniálna voľba, lacnejšia, ale...potrebuješ k nemu tonu treťostranového softu aby si vedel: merať prijaté a odoslané dáta, mal akcelerometer friendly word a excel, mohol odosielať sms z počítača a kopu iných vecí. 80% užívateľského prostredia je prispôsobených na ovládanie prstami, avšak ešte stále sú tam nejaké zvyšky, ktoré sú natívne prispôsobené pre stylus. V tomto ma iPhone navrch. Ten je 100% thumbs friendly.

HTC HD2 Leo je viac kompatibilný s databázami z iných telefónov, ako iPhone. iPhone vôbec. Je to viacmenej uzavretá platforma, do ktorej sa nikdo a nič nevie nijako dostať. Windows Mobile 6.5 je super a myslím že so 7mičkou, ktorá je extra prispôsobená na multitouch to bude totálna šupa.

Ovšem obidva telefóny slúžia primárne ako hračka. GPS, BT, HSUPA, HSPDA a iné Ti poskytne aj N79 a E52, po ktorú si dnes idem. Neskôr môžem spraviť resume aj z tej.

iPhone 3GS som mal v rukách pár dní, HTC HD 2 Leo 2 dni a jednoznačne považujem za najlepší telefón momentálne na trhu s ktorým som prišiel do kontaktu HTC HD 2 Leo. iPhone 3G som aktívne používal dlhšiu dobu.

Toto všetko je len môj subjektívny názor!
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

par nezrovnalosti:
- iphone 3GS som mal v rukach len kratko, ale ten rychlostny rozdiel je urcite poznat, hlavne vdaka 2 nasobnej ramke a 200mhz (tj 50% narast) navyse
- o akych databazach hovoris? ja mam kontakty a kalendare na serveroch google a taktiez sa to da synchronizovat s iCalom a Outlookom, takze akonahle je nejaky telefon kompatibilny s tymto, je kompatibilny s iphonom
- odoslane a prijate data iphone meria, je to priamo v menu :)
- HD2 takmer urcite nedostane upgrade na windows 7, HTC HD nedostal ani len upgrade 6.1 na 6.5, je to proste biznis

ale tak moj nazor: *fanfary* ber iphone :lol:
povodne som aj dovody chcel vypisat, ale to treba proste vyskusat, hlavne co sa aplikacii tyka, tam je najviac vidiet priepastny rozdiel medzi umierajucim WM a "novacikom" iPhone OS

//edit: toto mi neda, WM 7 bude usposobena na multitouch... pride mozno tak za rok .... takze WM je momentalne iba 3 roky za konkurenciou :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

HD2 Leo podporuje multitouch, win7 to len zlepsi

inak prave som na vazkach koli tomu, ze HTC ma otovrenu platformu ale horsie ovladanie a iPhone je zas blackbox, ale vraj lepsi pre prsty. a okrem toho HTC nie je ovladatelne stylusom co mu tiez neprida vzhladom na to, ze je nepresnejsi
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Tak ako si iPhone neviem predstaviť bez JB, tak si mašiny s WM neviem predstaviť bez softu a cooked OS z xda-developers :)
Napísať odpoveď