PSP - stahovane hry
-
Bendy
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
PSP - stahovane hry
Dočítal som sa, že do nového PSP sa dávaju hry cez USB kábel z pc a nie cez kartu, ako to bolo u starého PSP, a chcem sa opýtať, či ked si stiahnem hru na PSP, napríklad z Lamiek, či s ňou PSP nebude mať problém pretože neni ''origo''
Prípadne či sa toto blokovanie neda zrušiť. Díky 
-
Tress
Medium Expert
no, to nove psp go funguje tak nejak jak hovoris, stiahnes hru cez PSN store (sony internetovy obchod) -musis zaplatit a hodis do psp...
do tohto psp sa hry zatial zdarma nedaju hrat, kedze sa sony pred tym ochranilo, je vsak mozne ze to onedlho nebude problem..
Preto si myslim ze kupovat to ked nemas dost penazi na kupovanie kazdej jednej hry je dost nelogicke a radsej by si mohol kupit jeden zo starsich modelov ako PSP Fat, PSP slim&lite, alebo PSP brite...
Pre neskusenych je najlepsie si kupit nejaky pouzivany, ktory je uz flashnuty(prerobenie softwaru aby sa dali stahovat hry), kupis si pametovu kartu, stahujes z netu hry a hras
na stranke pspzone.sk sa dozvies ovela viac, je tam forum, downloady, rady a bazar
do tohto psp sa hry zatial zdarma nedaju hrat, kedze sa sony pred tym ochranilo, je vsak mozne ze to onedlho nebude problem..
Preto si myslim ze kupovat to ked nemas dost penazi na kupovanie kazdej jednej hry je dost nelogicke a radsej by si mohol kupit jeden zo starsich modelov ako PSP Fat, PSP slim&lite, alebo PSP brite...
Pre neskusenych je najlepsie si kupit nejaky pouzivany, ktory je uz flashnuty(prerobenie softwaru aby sa dali stahovat hry), kupis si pametovu kartu, stahujes z netu hry a hras
na stranke pspzone.sk sa dozvies ovela viac, je tam forum, downloady, rady a bazar
-
Bendy
Medium Expert
Re: ...
A ktoré zo starších PSP je 'najlepšie'? Myslím najmenšie, najväčší displej atď.
/// Respektíve ktorý najlepší sa dá ešte preflashovať?? Čítal som ze 2000 sa dá preflashovať, ale 3000 len flashnúť, takže vždy keď ju zapínam musím tam niečo porobiť... Ale Ževraj 3000 má lepśí displej... Takže 3000 Slim & Lite je najlepšia? A môžem si ju preflashovať aj sám?
/// Je nejaká šanca že PSP Go sa bude dať do Vianoc preflashovať?
/// Respektíve ktorý najlepší sa dá ešte preflashovať?? Čítal som ze 2000 sa dá preflashovať, ale 3000 len flashnúť, takže vždy keď ju zapínam musím tam niečo porobiť... Ale Ževraj 3000 má lepśí displej... Takže 3000 Slim & Lite je najlepšia? A môžem si ju preflashovať aj sám?
/// Je nejaká šanca že PSP Go sa bude dať do Vianoc preflashovať?
-
Tress
Medium Expert
No medzi psp 2000 a 3000 podla mna nejaky extra rozdiel neni, je mozne ze ho ani nespozorujes, a mas pravdu psp 3000 si musis flashnut na chickHEN ktory musis po kazdom vypati PSP znovu nahodit(trva to par sekund, ale musis to robit iba ked PSP natrvalo vypnes, nie ked ho vypnes narychlo)
a myslim ze do vianoc sa PSP go nebude dat preflashovat
a myslim ze do vianoc sa PSP go nebude dat preflashovat
Ja mam 2000 a jedine vec koli ktorej by som siel do 3000 je rychlejsia odozva lcd.
Kupuj v mieste bydliska, v nejakom pc shope, ocenis to pri reklamacii. Ja som svoju 2000 tiez kupoval takto a bol som rad ked som reklamaciu nemusel riesit cez postu.
Momentalne je 3000 asi najlepsia moznost, lebo psp go stale odolava flashovaniu a 2000-ku, na ktorej ide spravit trvaly downgrade (uprava pre hranie iso hier) uz zozenies tazko, najskor asi na bazos.sk, ale odtial by som ziadnu elektroniku nekupoval.
Kupuj v mieste bydliska, v nejakom pc shope, ocenis to pri reklamacii. Ja som svoju 2000 tiez kupoval takto a bol som rad ked som reklamaciu nemusel riesit cez postu.
Momentalne je 3000 asi najlepsia moznost, lebo psp go stale odolava flashovaniu a 2000-ku, na ktorej ide spravit trvaly downgrade (uprava pre hranie iso hier) uz zozenies tazko, najskor asi na bazos.sk, ale odtial by som ziadnu elektroniku nekupoval.